Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet itthon távol-keleti férfiakkal ismerkedni?
Ez engem is érdekelne! Van vmi klub vagy ilyen összejárós hely? Tinderen szoktam látni néhányat. 😀 De igen keveset sajnos :( Csak magyarok vannak fenn.
Utolsó: a magyar férfiakat inkább hagyjuk. 😀 A legtöbb igénytelen, nem néz ki igazán jól, nem tudja hogyan kell egy nővel bánni, tisztelni és olyan teszetosza anya pici fia, nem határozott nem tudja mit akar az életben. Nekem van sok ismerősöm, aki nem is magyar férfit keres direkt.
"Utolsó: a magyar férfiakat inkább hagyjuk. 😀 A legtöbb igénytelen, nem néz ki igazán jól, nem tudja hogyan kell egy nővel bánni, tisztelni és olyan teszetosza anya pici fia, nem határozott nem tudja mit akar az életben. Nekem van sok ismerősöm, aki nem is magyar férfit keres direkt."
Azt hittem kamuznak itt sokan, hogy a nők idióták, de már kezdem én is úgy érezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!