Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a tinder a pénzlehúzásra megy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a tinder a pénzlehúzásra megy?

Figyelt kérdés

33 éves pasi vagyok, 1 napja regeltem fel, 0 azaz semmi match senkivel.

Viszont 32 like nem tudom milyen nőkkel, mert le vannak takarva.

Most fizessek elő közel 10 ezret?

Ez elég pénzlehúzás gyanús szerintem.

2020. szept. 1. 12:27
1 2
 1/16 anonim válasza:

Semmiképp ne fizess elő, mert lehet, hogy a 32 like-ból mindegyik 50-es vagy 60-as nő.

Ezen kívül érdemes megnézned ezt a videót a témában, elmagyarázza, hogy minden randi app a pénzlehúzáson alapul: https://www.youtube.com/watch?v=y_vv-zSsr2g

2020. szept. 1. 12:32
 2/16 anonim válasza:
Jóreggelt!😅
2020. szept. 1. 12:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a pénzlehúzás a cél, de én premiummal valóban több nőt értem el, láttam kik likeoltak, tudsz olyankor várost váltogatni stb. Badoo és társaihoz képest a tinder premium nem pénzlehúzás.
2020. szept. 1. 13:04
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Igen nekem is leesett, az a 32

2020. szept. 1. 13:05
 5/16 A kérdező kommentje:

Mármint lehet akár 60 éves idős hölgy is.

3#

De lehetséges hogy a letakartakkal is match lenne, viszont direkt visszatartja az app őket.

2020. szept. 1. 13:08
 6/16 A kérdező kommentje:
Vagy kipróbálom az utcai ismerkedést, az ingyen van.:))
2020. szept. 1. 13:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Persze hogy letakarja. Lehet hogy neked bevan állítva, hogy 30 km-en belül listázzon, aki jobbra huzott pedig 32 km-re van tőled. így neked a büdös életben nem listázná ki őt, de neki téged igen. Lehet egy jó matchtől esel el valami ilyen apróság miatt. De persze Te döntöd el, megér-e neked ennyit.
2020. szept. 1. 13:10
 8/16 anonim ***** válasza:
10%
Ilyen férfiakat meg nőket, akiknek nincs match, azokat automat felkeresi a rendszer egy idő után és fake profilok like-olják letakarva stb. Ezek trükkök, hogy hátha kíváncsi vagy kik azok és előfizetsz. Ha csak minden 20. ember emiatt előfizet már meg is van nekik a számításuk.
2020. szept. 1. 13:15
 9/16 A kérdező kommentje:

7#

Igen lehetséges, ami írsz.

De én soknak találom ezt az összeget, max 3 ezer ami reális lenne szerintem a goldért.

2020. szept. 1. 13:25
 10/16 anonim ***** válasza:
58%

#3,#7 vagyok.

Én tavaly előtt karácsonykor kaptam ki valami akciót, én is ugy fizettem elő rá.. ezeket érdemes figyelmi. Akkor azt hiszem 5e ft volt.

2020. szept. 1. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!