Létezik olyan modellügynökség, ami nem pénzlehúzás?
VALÓDI modellügynökség SOHA nem kér pénzt semmiért. Ha megfelelsz nekik, és foglalkoztatnak, nem kérnek pénzt azért, hogy menedzseljenek és munkát biztosítsanak neked, elvégre ezért mész hozzájuk, ez a rendeltetésük.
A portfólióért sem kell fizetned, ugyanis ezt a munkáid során elkészült produktumokból állítják össze. Az őket illető összeget pedig a munkáid bevételéből vonják le.
A megbízható, korrekt ügynökségek így működnek. Amelyiknél akár csak egy “apró” hiba csúszik a gépezetbe (értsd: “Nem számít a magasságod se, akciósan 250 ezerért te lehetsz a következő Palvin Barbi”), az garantáltan kamu, messziről el kell kerülni, illetve még időben távozni. 😄
Az Attractive-ról úgy tudom, hogy megbízhatóak.
A Weisz Fanni lehúzáson én is ledöbbentem. Főleg, hogy közszereplőként adta ehhez a nevét még jópár felfuttatott médiacelebecskével karöltve. Sajnos én is befürödtem. Hát igen... ha jöttment, noname szélhámosok kínálnak mérgezett almával a hülyék utcájában, arról egyértelműen látod, hogy kamu, és elkerülöd. De ha megbízhatónak titulált, “magas PR-értékű” celebek tukmálnak, lazán ráharapsz, gondolván: “ebből nem lehet baj”. Áá, dehogynem! 😅
Nem csak az a lényeg, hogy ki mondja, hanem, hogy MIT követelnek tőled! Tételesen lehet ilyen lehúzásokról olvasni sajnos, de tudnék még mesélni a témában egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!