Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kifejezetten kövér nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kifejezetten kövér nőknek tényleg hihetetlen,hogy egy sportos,jóképű férfi vonzónak,szépnek találja?

Figyelt kérdés
Úgy látom,hogy többnyire ugratásnak,élcelődésnek veszik,s nem hiszik el,hogy tényleg van ilyen.Tudom,hogy sok túlsúlyos nőnek kevés az önbizalma,pedig ők is találhatnak sportos,normális férfit.

2020. aug. 31. 11:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
14%
Miért nem fogy le a túlsúlyos nő? Magának tartozik annyival, hogy esztétikusan nézzen ki, nem másnak. N
2020. aug. 31. 13:37
 22/29 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a fétisem, férfiban.
2020. aug. 31. 17:17
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam nagyon kövér (40+ kg felesleggel), és egyrészt soha senkinek nem kellettem, a kövér férfiaknak sem, másrészt a jóképű, sportos férfiakkal nagyon jól elbeszélgettem. A csúnyák, kövérek mindig gonoszak voltak, a jóképűek nem. Szerintem azért, mert mindketten tudtuk, hogy totál más faj vagyunk, neki nem számítok nőnek (de embernek igen, szemben a kommentekkel), nekem meg nem elérhető.
2020. aug. 31. 18:17
 24/29 A kérdező kommentje:
Igazad van,sajnos sok primitív ember úgy beszél a kövér nőkről.mintha bűnözők lennének. Érdekes,hogy nem kellettél senkinek,mert több férfinak is bejönnek a túlsúlyos nők. Nekem volt partnerem,akin több mint 100 kg volt pluszban. Mégis vonzó volt.......
2020. aug. 31. 18:28
 25/29 anonim ***** válasza:
76%
Hát de az megint más. Ha valaki fétistárgyként közelített volna felém, sokkal megalázottabban éreztem volna magam, mint így, hogy senkit nem érdekeltem.
2020. aug. 31. 22:45
 26/29 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem túl van ez már kicsit ragozva. Egyszerüencaz a helyzet hogy vannak férfiak akiknet a kövér nők jönnek be, és vannak akiknek a kifejezetten soványak. Talán egyik sem normális, de ha az jön be, akkor az így van jól. Engem pl a nagyon pici mellű nők nagyon izgatnak. Talán ez sem normális, de ez van. Van aki meg a tejeskannákat szereti. Így van ez jól. Így mindenki elkel egyszer.
2020. szept. 1. 02:12
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Itt mindenki bolond? Miért kell mindjárt szemétkedni, ha kérdeznek valamit? Nem rád vonatkozik a kérdés, akkor minek ide kommentelni?

Igen, kövér vagyok, 120 kg, de egyenesen hihetetlen, hogy egy sportos férfinak tetszenék. Hiszen ő pont ezért sportos, mert ezt tartja jónak, akkor hogy tetszhetnék neki? (Tinderen pl. kapásból balra minden sportos férfi, arctól függetlenül.)

2020. szept. 2. 12:48
 28/29 anonim ***** válasza:

Sosem láttam még olyan kérdést ahol hülye válaszadó(k) pusztán a viselkedésükkel jól megmagyaráztak volna egy jelenséget.

De ja, szépséghibás nőknél gyakori, hogy a vonzó férfiaktól elhatárolják magukat, mivel számukra gyakran láthatatlanok vagyunk vagy barátzóna töltelékek. A társadalomtól kapott negatív visszajelzések sem éppen túl jó egonövelők - ebből pedig hála az internetnek és a szociális médiának mostmár az átlagos fiatal lányoknak is egyre több jut, nemhogy a kövéreknek/csúnyáknak.

Van annyi negatív visszajelzés ami után az ember megkérdőjelezi egy őszinte bók hitelességét, ez a jelenség szomorú, de ez van - meg lehet köszönni a 8-as és 20-ashoz hasonló válaszadóknak, akik akkor is kinyilványítják, hogy valami szerintük undorító ha a vélemenyük az adott témában nem releváns.

2020. szept. 5. 23:22
 29/29 anonim ***** válasza:
3-as az evolúció már rég nem működik ebben az erkolcsosúlt világban. Tapasztalatból mondom. Nézz meg mondjuk egy 20. század elejei vagy akár 19 századi képeket. Az emberek nagy része sokkal jobban nézett ki mint most, egészségesebben éltek, nem voltak túlsúlyosak, eleve nem is volt ennyi kaja. Aki olyan rossz genetikával rendelkezett hamar meghalt. Akkor még dolgozott az evolúció. Most meg teljesen kifordult a világ...tovább nem is írom.
2021. febr. 23. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!