Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kifejezetten kövér nőknek tényleg hihetetlen,hogy egy sportos,jóképű férfi vonzónak,szépnek találja?
És kit érdekel, kihez vonzódsz?
Annál jobb, legalább a jó csajok megmaradnak nekünk, plusz a dagi nőket meg lefoglalod.
Látod, még az ilyenekre is szükség van, mint te, Kérdező!
A kövér férfiakat is igénytelen disznónak tartom.
A betegség miatti hízás és fogyás mindig külön kategóriát képvisel.
4-es válaszoló vagyok és nő
Eleve nem lehet valaki igényes, ha nem tiszteli saját testét, egészségét és magát azzal, hogy meghízik.
Nem igényes, mert nincs igénye az egészséges normál testalkatra és nincs igénye az egészségre, mivel a túlsúly rengeteg betegséget hordoz magában.
Attól függ mit nevezünk kövérnek. Rajtam 20 kg plusz van, alig várom, hogy letakarodjon rólam, borzalmasan érzem magam, de ettől még nem vagyok igénytelen és foglalt is vagyok.
Van a nagyon túlsúlyos kategória, ami azért tényleg nem sok embernek tetszik, ők komolyan veszélyeztetik az egészségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!