Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek ilyen lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek ilyen lánnyal vagy sem, hogyan állnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Huszonéves egyetemista lány, akinek nincsen szociális élete. A családjával nem túl jó a kapcsolata, nem nagyon szoktak beszélgetni (max. kötelező hétköznapi small talk), nem csinálnak közös családi programokat és nem is igazán töltenek együtt közös időt. Párkapcsolata még nem volt, szoros baráti kapcsolatai pedig nincsenek. A régebbi barátai lemorzsolódtak és a meglévő barátaival is már meglazult a kapcsolata (pl. költözés, továbbtanulás/munka, kapcsolatuk van, új közösségbe kerültek, csak kihasználták stb.) és azóta nem is sikerült új barátokat szereznie. Ebből kifolyólag nincsen társasága és egyáltalán nem jár szórakozni, kikapcsolódni sem. Lenne igénye rá, viszont egyedül nem érzi úgy jól magát és ezért inkább otthon marad és otthon foglalja el magát valamivel.
2020. aug. 30. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmi vagyok csak férfi változatban annyi különbséggel, hogy vannak barátaim, mondjuk nem sok.

Szóval ismerkednék, persze.

2020. aug. 30. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha van rá igénye, hogy eljárjon, csak nincs kivel, akkor persze, ismerkednék. A baráti társaságot "adnám" én. :D Van egy 8 fős csapat, akik nagyon szoros barátságban vagyunk (+a párjaik), elég sokszor csinálunk így programokat, meg segítünk a másiknak bármit, ha szükséges. Nem mindig van jelen mindenki, de ez a része nem lenne probléma, hogy nincs akivel programokat csinálni.

De abból már volt problémám, hogy a lánynak szintén senkije nem volt és rám akaszkodott. A barátaimmal sem akart lenni, aztán lett ebből feszkó ha nélküle is elmentem néha. Akkor redukáltam én is a baráti találkozókat, mert nem akartam mindig egyedül hagyni, de mikor havi egyszer kimozdultam nélküle, abból is hiszti volt. Nem tartott sokáig a kapcsolat...

26F

2020. aug. 30. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Ismerkednék!Azért elárulnád,hogy technikailag hogy lehetne ezt kivitelezni,ha otthon ülve vársz?

Nyomozzam ki,hogy ki vagy,hol laksz,és dobjam be az ablakodat egy kővel?

2020. aug. 30. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha felfigyelnék rá és tetszene akkor igen, csak hogyan is figyelnék fel rá? Mondjuk ha odajönnél hozzám, hogy tanuljunk analízist akkor abból lehetne valami, mert én is egyetemista vagyok. Csak akkor legyen rendben a lány, ha mondjuk az én egyetemi barátaimmal lennék, jöhetne ő is.
2020. aug. 30. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem sracként elegem van pl. abból, hogy elvárás az a nőkről, hogy legyen társasági életem. Vannak barátaim de én pl. olyan típus vagyok akinek nem hiányzik az, hogy velük lógjon, kifejezetten szeretek egyedül lenni és érdekes dolgokkal foglalkozni. Nekem bőven elég ha van egy partnerem akivel jól tudom érezni magam, mégsem vagyok se antiszoc se depis, egyszerűen nincs szükségem szociális életre. Viszont itt jön az, hogy rögtön furán néznek ezért rám.

Én csak remélhetően, hogy majd egyszer olyan partnert találok akinek úgyszint untig elég az, hogy én ott vagyok neki. Ketten a világ ellen 😂

2020. aug. 31. 00:53
 6/6 $$$$$ ***** válasza:

Persze siman. Ha amugy tetszel meg belsőre is normalis vagy akkor nem foglalkoznék ezekkel a dolgokkal. Én is egyetemista vagyok,nem szeretek bulizni bar nekem eleg nagy barati tarsasagom van. Es van jo par baratom akikkel eleg szoros kapcsolatban vagyok...

20/F

2020. szept. 1. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!