Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek is probléma lehet a későbbiek folyamán?
Randizgatok egy férfival (bár kezdek rá inkább fiúként tekinteni), aki 29 évesen a szüleivel él annak ellenére,hogy nagyon jól keres, saját lakást is vehetne. (nem akar egyedül lakni,elmondása szerint unalmas)
A dolog ott kezdett furcsa lenni, amikor elmondta, hogy tavaly amikor eladták a pesti lakásukat inkább vidékre költözött a szüleivel és emiatt napi szinten ingázik, ráadásul az anyjával is utazik minden nap oda-vissza. Finoman kérdezgettem,hogy főz e, illetve hogy veszi ki a részét a házimunkából. Sajnos egyiket sem teszi, csak a szobáját takarítja elmondása szerint.
Teljesen elment a kedvem a további ismerkedéstől. Én 19 éves korom óta külön élek, hamarosan saját lakás tervezek venni, ez idáig spóroltam, lehetőségeimhez mérten. Most, hogy a covid miatt kialakult home office-ban egy ideig otthon voltam, ugyan úgy főztem, mostam,takarítottam,nem vártam el,hogy helyettem csinálják.
Szerintetek is jobb még most abbahagyni az ismerkedést?
Igen. Anyuci pici fia aki teljesen életképtelen. Anyuci megcsinál neki mindent, melletted sem fog változni.
Lehetnél a második anyucija .
Igazad van kérdező!
Sokkal jobb egy olyan pasi, aki havi 1X érdeklődik a saját szülei felől és albérletben él, egyedül egy másik városban.
Igen, én sem költöznék itthonról. Közel a meló, jó környék, 4 háló, 2 fürdő, szüleim jó fejek.
És én sem dolgozom itthon, ez anyu dolga, vagy a melósé, akit fizetek. Pl.: szerelő, festő,...
3-as. Nem is az lenne a baj,hogy otthon él,hanem, hogy semmit sem csinál a háztartásban és erősen az érzem,hogy anyuka kisfia. A problémát ebben látom, ugyanis nem szeretnék még egyszer házvezetőnő lenni, egy évig csináltam, exem a mosógépet sem tudta elindítani,megvárt a mosással és egyéb teendőkkel. Sőt, olyat is láttam, aki külön élt,összeszedte a kis szennyesét és hazavitte anyuhoz kimosni, pedig volt egy mosógép a fürdőszobában.
Az a kijelentésed pedig egyenesen felháborító,hogy anyu dolga. Mi az,hogy az ő dolga? Te nem ott laksz? Na,az ilyenektől mentsen meg a jó Isten.
Anyuci pici fia. Aki elvárja ,hogy kinyalja a kis seggét. Majd tőled is ezt várja el,hogy a cselédje legyél.
Most menekülj míg leehet
Lakva ismered meg a másikat - tartja a közmondás.
Ne küldd el most magadtól (ha szimpatikus Neked), hanem ismerkedjetek. Első randevúkon sok mindent mond az ember, amit a másik félreért.
Ha a továbbiakban sem szimpatikus a viselkedése, akkor tedd lapátra. Az udvarlás időszaka még lehet, de a házasság már nem népnevelde!
Szerintem egy férfi eltudja magát látni mindenben. Vagy felneveled a kisherceget vagy keress egy felnőttet :)
31/f
Lehet közös háztartásban élni a szülőkkel, anyagilag ez észszerű döntés. 150 ezer albérletre vagy maradsz otthon és beszállsz a közösbe?
Azt írod, hogy külön élsz, akkor miért nem hívod el magadhoz próbaképpen. Éljen ott 1 hónapig, ez alatt meglátod milyen. Ha ott sem akar segíteni, akkor nem jó, de lehet, hogy pozitívan fogsz csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!