Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Településen élek, Nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Településen élek, Nincs lehetőségem ismerkedésre, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Semmi lehetőségem nincs ismerkedni itt lassan 28 évesen semmi program az ég világon nincs meg teljesen kihalt minden, elkoltozni nem tudok anyagi okok miatt. Olyan kapcsolatot szeretnék akivel együtt később osszekoltoznék, ezért neten szoktam próbálkozni, ti mit latnátok jó ötletnek, baráti társaságom se valami nagy. Falvakból mindenki elköltözik, már aki megteheti.
2020. aug. 29. 08:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
A megyeszékhelyre kell menni. Mindenki, aki kis településen lakik hétvégenként, péntek esete elutazik a megyeszékhelyre bulizni. Valamikor szombat délben haza keveredik. Közben jót ismerkedett, gyűjtötte az élményeit.
2020. szept. 13. 12:19
 22/22 anonim ***** válasza:

Kezdem hülyének érezni magam hogy Borsodban(Abaújban) -igen sok pestitől és dunántúlitól megkaptam ,hogy nálunk csak alja emberek élnek- kis faluból is tudok Élni!. Sőt több előnyét látom mint hátrányát. Lényeg! Ha rossz a busz járatok kiosztása és tényleg sok az alja ember a buszon. Akkor vezetni kell tudni és venni egy autót. Pesti albérlet díjának a fele pont egy 5 éves autó törlesztője 5 évre. Munkahelyeknek kötelező(és leírható) az utazási támogatás. Autóval be tudsz menni éjszaka egy nagyobb városba bulizni,ha már kocsival vagy csajt haza tudod vinni.

Mégis leírom ,honnan van autóra pénz,13 évesen kerestem pénzt nyulakat tartottam leadásra(felvásárló jött). Vágtunk fát öreg néniknek,hordtunk be szénát..... közép iskola rossz volt, koli helyett 2x1 óra utazás. Aztán nyúl helyett magamnak vetettem kukoricát eladtam az öregeknek tyúknak....mindig mentem előre ,nem sírtam,ott álltam helyt ahol kellett. 22 évesen elmentem dolgozni, havi átlag 220at kapok meg a szép kártyára 20at. Kis üzleti érzékkel még 20-30megvan. Van egy 3 éves opel astrám 1millióért számoltak be egy bmwt többi kp volt. Ésszel kell élni itt is ott is.

2020. szept. 13. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!