Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Településen élek, Nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Településen élek, Nincs lehetőségem ismerkedésre, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Semmi lehetőségem nincs ismerkedni itt lassan 28 évesen semmi program az ég világon nincs meg teljesen kihalt minden, elkoltozni nem tudok anyagi okok miatt. Olyan kapcsolatot szeretnék akivel együtt később osszekoltoznék, ezért neten szoktam próbálkozni, ti mit latnátok jó ötletnek, baráti társaságom se valami nagy. Falvakból mindenki elköltözik, már aki megteheti.
2020. aug. 29. 08:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy rengeteg olyan település van, ahol egyszerűen nincs szóba jöhető partner. Salgótarján elvileg Nógrád megye megyeszékhelye, és 40 évesen ha van némi igényszinted, LEHETETLEN női partnert találni! Vagy foglaltak, vagy lepusztult prolik elválva, gyerekekkel. Az meg a slusszpoén, sem szórakozóhely, sem programok nincsenek. Ennél kisebb településeken meg nagyságrendekkel rosszabb a helyzet!
2020. aug. 29. 14:55
 12/22 anonim ***** válasza:

Elhiszem, írtam is, én is kis helyről költöztem a nagyba. De amit írtam, működik akár 40 évesen is.

2020. aug. 29. 14:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Oké, de ehhez azért csak az elszántság kevés lesz!
2020. aug. 29. 15:00
 14/22 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem értik meg, hogy kisebb városokban nem úgy van hogy találsz magadnak bárkit is. Pesten más a helyzet még nagyobb városokban több lehetőség.
2020. aug. 29. 18:43
 15/22 anonim ***** válasza:
45%

A srác úgy ismételgeti, hogy náluk nem lehet csajozni, mintha semmit nem írtunk volna neki:)

Ember, minek írsz ki kérdést, ha nem érdekelnek a válaszok?

2020. aug. 29. 18:54
 16/22 anonim ***** válasza:
54%

Probléma: településen élek.

Megoldás: költözz el!

Probléma: nincs pénzem elköltözni.

Megoldás: keress munkát.

Probléma: nincs munkahely.

Megoldás: vállalkozz!

Probléma: mire vállalkozzak? Semmihez sem értek.

Megoldás: képezd magad!

2020. szept. 3. 14:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Láthatod, ezen a Földön csak tökéletes emberek élnek! Elméletben mindenki tudja a megoldást. :D
2020. szept. 3. 20:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
#17 a megoldást mindenki tudja, csak nem mindenkinek áll érdekében és nem mindenki hajlandó tenni érte.
2020. szept. 3. 20:20
 19/22 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban, hogy nem mindenkinek van ehhez képessége. Ide a szabó péter féle 10 filléres közhelyek hallgatása kevés. Én is kisvárosból indultam úgy, hogy egyik reggel felültem a buszra 2005-ben, a zsebemben volt 30EFt, munkanélküli voltam, felmentem Bp-re, kaptam egy lakáskulcsot 1 hétre. Ennyi időm volt hogy kezdjek magammal valamit. Reggel fél 5-kor keltem minden nap, irány az újságos, megvettem az expresszt. Majd minden szóba jöhető munkalehetőséget bekarikáztam, elmentem felvételezni, meghallgatásokra. Párhuzamosan albérletet kerestem. Lett munkám, albérletem.

15 év múlva itt vagyok. Van feleségem, van lányom, 3 lakásom van kiadva, egyiken sincs hitel, emellett van egy amiben lakunk. Van 2 autónk. Magas beosztásban dolgozom vezetőként, de hozzáteszem, ezért két egytemi végzettséget akceptáltam. 15 év. Ennyi kellett ehhez. Nem vagyok maffiózó, nem "utazom" semmiben. Viszont csak most mondhatom, el, hogy révbe értem.

15 év. Most már az van, ha akarnám, válogathatnék a nők között, jelenleg meg azon filózom, mibe fektessek be, vagy mit építsek.

10-12 év viszont kemény volt! Ennek ez volt az ára.

2020. szept. 3. 20:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Keress munkát városban, szerezz albérletet, nem muszáj egyedül fizetned, kereshetsz magad mellé albérlő társat/társakat is. Így, kevesebb lesz kiadásod az albérletben, mivel eloszlik 2-3 ember felé. Mindenre van megoldás csak akarni kell, tenni érte és megvalósitani. :D
2020. szept. 4. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!