Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Településen élek, Nincs lehetőségem ismerkedésre, mit tennétek?
Elhiszem, írtam is, én is kis helyről költöztem a nagyba. De amit írtam, működik akár 40 évesen is.
A srác úgy ismételgeti, hogy náluk nem lehet csajozni, mintha semmit nem írtunk volna neki:)
Ember, minek írsz ki kérdést, ha nem érdekelnek a válaszok?
Probléma: településen élek.
Megoldás: költözz el!
Probléma: nincs pénzem elköltözni.
Megoldás: keress munkát.
Probléma: nincs munkahely.
Megoldás: vállalkozz!
Probléma: mire vállalkozzak? Semmihez sem értek.
Megoldás: képezd magad!
Maradjunk annyiban, hogy nem mindenkinek van ehhez képessége. Ide a szabó péter féle 10 filléres közhelyek hallgatása kevés. Én is kisvárosból indultam úgy, hogy egyik reggel felültem a buszra 2005-ben, a zsebemben volt 30EFt, munkanélküli voltam, felmentem Bp-re, kaptam egy lakáskulcsot 1 hétre. Ennyi időm volt hogy kezdjek magammal valamit. Reggel fél 5-kor keltem minden nap, irány az újságos, megvettem az expresszt. Majd minden szóba jöhető munkalehetőséget bekarikáztam, elmentem felvételezni, meghallgatásokra. Párhuzamosan albérletet kerestem. Lett munkám, albérletem.
15 év múlva itt vagyok. Van feleségem, van lányom, 3 lakásom van kiadva, egyiken sincs hitel, emellett van egy amiben lakunk. Van 2 autónk. Magas beosztásban dolgozom vezetőként, de hozzáteszem, ezért két egytemi végzettséget akceptáltam. 15 év. Ennyi kellett ehhez. Nem vagyok maffiózó, nem "utazom" semmiben. Viszont csak most mondhatom, el, hogy révbe értem.
15 év. Most már az van, ha akarnám, válogathatnék a nők között, jelenleg meg azon filózom, mibe fektessek be, vagy mit építsek.
10-12 év viszont kemény volt! Ennek ez volt az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!