Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány èvesen kell elfelejtenie egy fèrfinak a noket es csak a munkara koncentralnia? Mert ami itt ezen az oldalon megy, az kabarè, h 30 felett már tatáznak meg mamáznak a felek.

Szerintem nagyon fura, hogy itt úgy tekintenek az emberekre, mintha az évszámuk határozná meg őket, mintha az is egy “cimke” lenne, amit rád tapasztalak.
Sok 30-as ismerősöm van, akikről ránézésre nem mondanám meg, hogy annyi, simán húszasnak néznek ki. Emellett fiatalos 40-eseket is látok, akik tök jól érzik magukat a bőrükben.
Ezzel szemben húszonévesek közt van olyan, aki többet mutat a koránál, vagy életunt, rossz bőrbe van, nem néz ki valami jól, tehát nem értem, hogy lehet valakit pusztán az életkora miatt megítélni. Nevetséges.

Na ezaz, én írtam a véleményt, miszerint 40 + nem szülnék, nekem van kisbabám.
Erre nekem dumál egy 40es nő, hogy ő milyen fiatal, majd átugrik engem :D biztos igaz, ha ezt ennyire bizonygatni kell. Meg hogy én hazudok az anyagi helyzetemről, egy anonim oldalon.
Néha elképesztő, hogy mennyire leadta ez a korosztály. Ezért bélyegeznek meg titeket. Meg is érdemli, aki így jár, magának köszönheti.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!