Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert van a legtobb nő piedesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van a legtobb nő piedesztálra emelve mindenhol? Mitol jobbak mint a ferfiak (mert egy atlag noert 10 szer akkora harc megy mint egy atlag pasasert).

Figyelt kérdés
Miert jobbak, h ekkora a harc egy mezei objektiven nezve 10/5 os nőèrt is? Ok is ugyanugy büdöset finganak vagy kakálnak. Nekik is 12 oras kemeny melo utan belerohad a labuk a zárt bakancsba. Reggel nekik is szajszaguk van. A honaljuk is izzad mint nekunk. Plusz biologiailag hamarabb is oregednek, egy pasi 35-40 is tudja jol tartani magat, de a legtobb no 35 felett mar bottal sem kategoria. Akkor mi ez a nagy hype korulottuk?
2020. aug. 28. 16:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
A 30 feletti magyar férfiak többsége a bottal sem katagória :D
2020. aug. 28. 17:03
 12/18 anonim ***** válasza:
46%

Dehogy van több pasi. Ja, itt a gyakorin, itt több van, de a valós életben nem!

A piedesztálra emelést amúgy én is látom. Az utóbbi 7 évemet nagyrészt középkorú férfiak között töltöttem, nőként. Szóval vannak a szexben nagy étvágyú férfiak. Ők az állandó partnert - legyen az barátnő, feleség - istenítik, piedesztálra emelik. Sok esetben alárendelődnek. Irreálisan félnek, hogy fix p.nci nélkül maradhatnak, ha a nő valamiért megsértődik. Az esetek nagy részében a partner nő ezzel vissza is él. Uralkodni kezd! Ezek a férfiak azok akik bosszúból titkos szeretői kapcsolatokban vezetik le a frusztrációjukat. Magyarországon szerintem nőuralom van! A jó vagy legalábbis hosszú kapcsolatok mögött valóban a nő piedesztálra emelése és a teljes alárendelődés áll. Ehhez a férfi társadalom általános felfogása kell. MINDENÁRON meg kell tartani az állandó partnert...

2020. aug. 28. 17:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ti bele őrültök ha hosszú ideig nincs kibe dugni a farkatokat, ezért szerezni akartok egy házi pinát, a nők viszont nem ilyen elkeseredettek férfiügyben, ezért ők csak akkor nyitnak férfi felé ha az emberileg is kedvükre való.

Az meg nehogy már piedesztalra emelés legyen, hogy hajlandóak lennétek komoly érzelmek nélkül belemenni egy kapcsolatba egy nővel, miközben a többségetek kevesebbnek és irracionálisnak tartja a nőket,dühöng, mert "nem kaphat egyet", és irritálja az ég világon minden (hobbi, érdeklődési kör, viselkedés) ami a női nemhez köthető.

2020. aug. 28. 17:12
 14/18 anonim ***** válasza:
67%

Mert a pasik osztonlenyek es állandóan a pinan jar az eszuk.

I

Hibaztasd csak a ferfiakat.

2020. aug. 28. 17:26
 15/18 anonim ***** válasza:
38%
Én pl azért vagyok piedesztálra emelve, mert a palik 90%-a meg van halva a kinézetemért. Ha van kiből válogatni, akkor miért érném be a magadfajta lúzerrel? Keresgélj a saját kategóriádban, akkor talán szerencséd lesz. Vagy nem.
2020. aug. 28. 17:38
 16/18 A kérdező kommentje:
mi a francnak kategorizálni az embereket? Ilyen már rég nincs, mitn Indiában a kasztok.
2020. aug. 28. 17:56
 17/18 anonim ***** válasza:

azért kíváncsi vagyok h 35 éves nő mit akar egy 20as palitól?Megírja a háziját?

Fordított esetben is tök cikinek találom az egészet.Mondjuk azt mindenki tudja ,"miért vannak együtt,vagy h ki mit kap a kapcsolatban".

Amúgy én se értem ,hogy főleg idősebb palik ,hogy nyomulnak minden nőre..gyereke van férje..nem számít...

Egyik melohelyemre mikor felvettek kiderült h aznap vették fel a fönököm is..mivel épp hogy átmentem a teszten azt mondták h felvesznek de kevesebb pénzért mert még be kell tanulnom stb...mondom ok.

A másik embert akit felvettek ő lett a főnököm..végzettsége nincs.helyette van két hatalmas melle és rbancossan öltözik.

mikor kiderült h semmihez nem ért közölték vele ,h jaj neki nem is kell..neki akkor most csak az a dolga h minket felügyeljen h rendesen dolgozzunk.Ez volt az a meeting ahol 4egyből felmondtunk.

2020. aug. 29. 12:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Semmit nem akarok a 20 éves fiútól,igaz most már vagy 22,mert két éve írogat,több profilból is.Hogy ő mit akar azt nem nehéz kitalálni.Soha nem volt fiatalabb párom,szeretőm,az idősebbeket szeretem.
2020. aug. 29. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!