Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem hogy egyszer engem is szeressen valaki?
Nem tudom, mennyire közelíti meg a valóságot a kép, amit kialakítottam a kérdés alapján, de leírom azért, hátha segít.
Lépj ki az áldozat szerepből. "mindig megbántottak lelkileg különböző kijelentésekkel" ez lehet jogos is, de eddigi tapasztalataim alapján általában túlreagálás, vagy nem megfelelő kommunikáció áll ilyesmi mögött. Senki nem akar egy nebánts virággal lenni. Túlreagálás helyett humor, valódi sértés esetén nyugodt, asszertív kommunikáció a megoldás.
Másik, légy magabiztos, kezdeményező, ugyanakkor válogasd meg, kivel állsz le. Minél több embert ismersz meg, minél több platformon ismerkedsz, annál nagyobb az esélye, hogy találkozol olyannal, akivel felkeltitek egymás érdeklődését. Felejtsd el a játszmát, hogy "küldöd a jeleket", hívd el te, aki szimpatikus, közben pedig figyelj arra, hogyan bánik veled, mennyire tudtok jól kommunikálni. Nem kell tökéletesnek lennie, inkább olyannak, akivel az adódó kellemetlenségeket, félreértéseket meg tudjátok beszélni, kölcsönösen fejlesztitek, és tisztelitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!