Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen közegben tudnék ismerkedni olyan nőkkel, akik nem a sportos "fuckboy" srácokra buknak?
21 éves srác vagyok, átlag alatti fizikummal, viszont átlag feletti intellektussal, és az a problémám, hogy egész egyszerűen nem tudom magam megértetni az átlaggal, különösen a lányokkal.
Nem szoktam eljárni ismerkedni, de így a közvetlen környezetemből (egyetem, nyári diákmunka) azt szűrtem le, hogy a lányok többségének a sportos, magabiztos "chad" archetípusú srácok jönnek be, én pedig egyáltalán nem tartozom ide, és nem is szeretnék, mivel akiket én ismerek, azok általában - bocsánat a kifejezésért - hülyék, és pár alpári témán kívül (pia, szex, nők) nem igazán lehet velük elbeszélgetni komolyabb dolgokról.
"Ők 0 energia befektetéssel szeretnék elérni. Azaz Ők nem akarnak elmenni dolgozni, "
Az ilyen phaszok hol élnek? A nők is ugyyanúgy dolgoznk.
Azért jársz qrvázni, mert senkinek sem kellesz, aztán utólag megmagyarázod.
"magabiztos "chad" archetípusú srácok jönnek be"
Egy újabb emberke aki az incel tanok alapján vélekedik és így akar nőt... 😃
Ha nem szeretne sportolni, akkor nem szeretne sportolni. Ennyi! Felesleges hergelni a kérdezőt.
Kérdező, te pedig ne hagyd magad beprovokálni! Aludj párat erre a kérdésre, olvasd át a hasonló kérdéseket, és rájössz, hogy itt srácként nem érdemes a párkapcsolati/ismerkedési gondjaidról kérdést feltenni, mert úgyis te leszel az incelba végén.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!