Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baráti társaságok nélkül nagyon nehéz párt találni?
Minnel nagyobb az ember baráti társasága nagyobb az esély, hogy bemutatnak valakinek,így a legjobb ismerkedni elvileg, de így közel 27 evesen nem igen vannak nagy barátai társaságok, úgy gondolom elég ritka, marad a netes ismerkedés ami nem éppen rossz de mégse a legjobb. Vagytok így többen ebben a helyzetben?
Merre próbálkoztok?
"Kinek kell ilyen nő?"
Bárki normálisnak.
Üdv, egy férfitársad
11.-nek.
És miért kell neked egy olyan nő, aki képtelen normális, emberi kommunikációra, ha megszólítja egy férfi?
Ülök a villamoson, játszok a telóm, erre valaki odajön és elkezdi kérdezgetni, hogy hol lakik, meg hogy hívnak, stb. = Normális emberi kommunikáció.
Mennyit kell még tanulnom 😂
Nagyon sok nő nem kezd ismeretlennel. Szerintem ad nekik valami biztonság érzést, ha a haver haverjának a tesójának a a hverja vagy.
Velem megtörtént hogy buliban odamentem csajhoz. Lepattintott volna, hogy nem ismer. Mondom neki azért mentem oda hozzá, mert szeretném megismerni, kicsit beszélgetni. Kezdetben mindenki ismeretlen. Azt mondja csak a bátyja haverjaival ismerkedik. Mondom álljunk már meg, a bátyádnak hány haverja van, 8-10 körül? Kicsit gondolkodott, 7 haver volt. Kérdem tőle, 7 pasiból akarsz választani, minimum több 100 helyett? Azt mondta igen, mert azokban meg tud bízni. Ezekről jó félórát beszélgettünk, megbeszéltük, hogy bejönnék neki, de nem vagyok a bátyja haverja, ezért nem én fogom kézenfogva hazakísérni.
Nem mondom, hogy minden nő ilyen, de vannak ilyenek.
Én pl személy szerint bátornak tartom ha egy ismeretlen férfi oda mer jönni, de csak akkor ha pl nem arról akar kérdezni hogy hány éves vagyok vagy hol lakom. Először valami kis apró vagy vicces téma aminek pl én örülök.
Másrészt ezt nektek férfiaknak üzenem (de nem minden nő nevében beszélek), sokszor azért utasítunk vissza másokat (pl közeli barátnőim néha én is), mert annyiszor hülyének néznek minket vagy nem tartanak minket komoly kapcsolatra méltónak ill nem azt keresik, nehéz bárkit is megbízni, mert amikor az első tíz pasi ilyen, lehet a 11. jófej de addigra már lassan tart az ember ismeretlennel beszélni vagy érzéseket feléjük táplálni, mert tart attól hogy megint pofára ejtik.
Ezzel nem utalok minden pasira és tudom hogy nők is csinálják ezt, de manapság pont ez miatt nagyon nehéz egy párt találni.
Szóval az én válaszom a kérdezőnek:
Kitartást nem lesz egyszerű és majd eljön biztos az a pont amikor felakarod adni, de motiváljon az hogy ennek nem szabad eltántorítania a társkereséstől mert eddig se adtad fel csak bátran tovább. Találni fogsz magadnak valakit ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!