Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemes kérdezni egy idősebb férfitől?
Feláll-e még neki?? A velem egykorúakkal volt már ilyen gond, mert "megijedtek" és uristen nagyon jó nő vagyok, nalam teljesiteni kell huha es bumm nincs erekcio es mas sem. Na a patom, aki 43 o nem ijedt meg soha.. Ugy rakott rendbe először is es azota is, hogy azt is elfelejtettem voltam valaha mással 😉
Kérdező, a foglalkozásától, lakóhelyétől, társas kapcsolataitól függően kerdezz tole, de me igy indits.. Csak az adott szituban szolitsd meg valami odaillővel.
27/N
Kérdező, a korod valóban fontos. Ahogy az is,hogy első találkozó előtt álltok-e, vagy már többször találkoztatok?
Ha totálisan ismerkedési szakaszban vagytok kérd meg,hogy meséljen magáról. Ez több szempontból jó. Megtudod,hogy mennyire tud kommunikálni, milyen az értékrendje, mik a tervei az életre, és mi az ami fontos számára.
Ennyi idős korára vélhetőleg elvált, gyerekes, vagy voltak tartós kapcsolatai.
Erről biztos mesélni fog,hiszen ha gyereke van ez a legfontosabb. Van munkája, van otthona /van?/, kivel él együtt?
Ha az alapinformációkat elmondja már tovább tudod szőni a beszélgetést, rákérdezel azokra amikről szeretnél tudni, vagy amikről mesélt és kérdéseket vetett fel Benned.
Engem nem érdekelne mit szeret enni..a fentiek viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!