Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy legyen párkapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen párkapcsolatom ennyi munka mellett? Van olyan férfi, aki ezt tolerálni fogja?

Figyelt kérdés
2 munkahelyem van: egyik helyen hétköznap dolgozok átlagosan 9-9,5 órát, másik helyen kizárólag szombaton és vasárnap 8-8 órát. Szabadnapjaim egyáltalán nincsenek, általában mire estére hazaesek hullafáradt vagyok. Azért van erre szükség, mert így elég a fizetésem arra, hogy megéljek és a kiadásaimat fedezni tudjam. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy keressek olyat, aki anyagilag támogatna, leírom neki, az teljességgel összeegyeztethetetlen az elveimmel. Magamnak kell megteremteni a megfelelő anyagi feltételeket.
2020. aug. 24. 06:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem inkább próbálj 1 munkahelyet keresni, ami jobban fizet, mert ez így elég durva. Amúgy pedig ha próbálkoznak a munkahelyeden, akkor ez már csak a magadnak generált probléma kategória. Szerintem azzal a lehetőséggel kéne éljél...30f
2020. aug. 24. 08:40
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Én lehet tudnám, értékelném. Segítenék is, ahol tudnék, csinálnék tarisznyát, vacsorát, kivasalnám a blúzod...
2020. aug. 24. 08:51
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Van értelme még kapcsolatot tartani ilyen életmód mellett?
2020. aug. 24. 09:09
 14/18 Parasztgyerek ***** válasza:
10%
#13 miért ne lenne?
2020. aug. 24. 09:17
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nincs sok értelme kapcsolatot keresned. Miről szólna? Nem lennének programjaitól, nem tudnátok minőségi módon beszélgetni, este fáradtan talalkoznatok. Mit akarsz egy ilyen kapcsolattól?
2020. aug. 24. 10:29
 16/18 anonim ***** válasza:
70%

Van esélyed, de így nagyon nehéz lesz.

F

2020. aug. 24. 10:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Én tudnám tolerálni, mert egy minta lehetnél a kitartásodra vonatkozóan. De esetleg nem vagy szigorú önmagadhoz (és így esetleg másokhoz is, ami elriasztja a potenciális jelentkezőket)?
2020. aug. 24. 18:13
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
Nekem bejönne, hogy hagysz időt magamra és nem lógnál a nyakamon feszt, unalomból. Plusz elismerésem a komoly elveidért, önálló életedért.
2020. aug. 26. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!