Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen párkapcsolatom ennyi munka mellett? Van olyan férfi, aki ezt tolerálni fogja?
Figyelt kérdés
2 munkahelyem van: egyik helyen hétköznap dolgozok átlagosan 9-9,5 órát, másik helyen kizárólag szombaton és vasárnap 8-8 órát. Szabadnapjaim egyáltalán nincsenek, általában mire estére hazaesek hullafáradt vagyok. Azért van erre szükség, mert így elég a fizetésem arra, hogy megéljek és a kiadásaimat fedezni tudjam. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy keressek olyat, aki anyagilag támogatna, leírom neki, az teljességgel összeegyeztethetetlen az elveimmel. Magamnak kell megteremteni a megfelelő anyagi feltételeket.2020. aug. 24. 06:43
1/18 anonim válasza:
Biztosan van, aki tolerálja, csak megtalálni lesz nehéz, ha hétvégén se jársz el közösségi helyekre.
3/18 anonim válasza:
Mivel napközben dolgozol este hullafaradt vagy így gondolom csak otthon pihensz, esélyed nincs bárkivel ismerkedni. Fontos a minőségi együtt töltött idő, ha nem tudunk együtt lenni az nem kapcsolat. Kíváncsi vagyok, mi okoz ilyen hatalmas kiadást, hiszen időd sincs elkölteni a fizetésed?
4/18 anonim válasza:
Nem hinném.
Pláne ha meg ilyen elveid vannak, nem is erőltetném a helyedben a társkeresést. Valószínű be tudsz majd hülyíteni férfiakat hazudozással, ahogy szokta jópár nő, biztos jó poén ilyesmivel rabolni más embernek az idejét...
6/18 Noren1989 válasza:
Szerintem sem tudnàl elég időd fordítani egy kapcsolat tisztességes fenntartàsàra.
7/18 anonim válasza:
6: kapcsolat fenntartása mindkét fél dolga.
8/18 A kérdező kommentje:
Hétköznap irodai munkát végzek, hétvégén egy bevásárlóközpontban dolgozom. Ami a kiadásaimat illeti: albérleti díj, közüzemi számlák, étkezés, ötlözködés, szépségápolási dolgok, tehát semmi extra, csak olyasmi, amire minden átlagos ember költ. Nem élek nagy lábon. Bulizi általában havi 1-2 alkalommal járok, inni sosem iszok, olyankor jellemzően buliból haza, gyors átöltözés és indulok dolgozni. Mozira, színházra vagy valamilyen programra is kb. havi 1 alkalommal tudok időt szakítani. A hétvégi munkahelyemen többen bepróbálkoznak, de úgy gondolom a munkaidő nem ismerkedésre van. Reggelente vagy késő este kb. 20-25 percet szánok a Tinderre, ott próbalok leginkább ismerkedni. Volt már több randim onnan, általában mindenki visszavonulút fúj, miután megtudja mennyit dolgozom.
2020. aug. 24. 08:29
9/18 Parasztgyerek válasza:
Én tolerálnám. Nekem sem szabadok a hétvégéim 100%-ban. Na meg igényem sincs rá, hogy ide-oda mászkáljak emberek közé állandó jellegel.
10/18 anonim válasza:
Egyszerűen.
Keress olyan pasit, aki mellett nem kell, vagy csak egy helyen kell dolgoznod. Egy FÉRFI, anyagilag IS, segíti a partnerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!