Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetovált,piercinges (vagy-vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oldrockboy kérdése:

Tetovált,piercinges (vagy-vagy) vagy bármilyen okból extrém külsővel rendelkező lányok? Nektek akadály,hogy önmagatokat ilyenné alakítottátok,s eltértek az átlagtól?

Figyelt kérdés
Minden észrevételre kíváncsi vagyok!

2020. aug. 24. 05:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egyetértek
2020. aug. 24. 12:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy közeli lány ismerősömnek vannak tetkói és még pc is kb. az összes látható helyen. Most ment férjhez, szóval nem igazán hátrány. Mondjuk neki munkahelyen sem, mert tetoválószalonban dolgozik. :D
2020. aug. 24. 14:19
 13/17 A kérdező kommentje:

Ja így könnyű😃

Köszönöm a választ

2020. aug. 24. 14:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de én tetováló vagyok. Viszont nem éreztem még sem hivatalokban, sem mondjuk albikeresésnél, hogy hátrányom származna belőle, mert értelmes és udvarias vagyok.

Orvosnál viszont előfordult már, hogy lekezelő megjegyzéseket kaptam, de az a doki a visszajelzések alapján amúgy is bunkó volt.

Boltokban, étteremben még előny is, mert megjegyeznek, és emlékeznek rám ha legközelebb ott járok.

2020. aug. 24. 21:51
 15/17 $$$$$ ***** válasza:
100%

Dehogy akadaly. Rengeteg sracnak bejön a tetkó meg a PC . Köztük nekem is.

20/F

2020. aug. 26. 00:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Inkább előny.
2023. márc. 25. 07:37
 17/17 A kérdező kommentje:

A pasinak bejön azt tudom....,de hallottam ellenoldalt is....

Viszont mindenki legyen maga..

2023. márc. 27. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!