Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogom találni a társamat? 28 éves nő vagyok volt egy hosszú kapcsolatom, ami a másik fél részéről megcsalással ért véget.Azóta ezt lezártam de igazán a tátsamat nem találtam meg, akivel tervezhetném a közös jövőmet.
Nem írtam, hogy hibátlan vagyok azt írtam ,h készen állok egy komoly kapcsolatra. Talán a fő gond, hogy nagyon lekorlátozódnak az ismerkedé lehetőségei a covid meg csak rátesz.
Olyan területen dolgozom, hogy csak nők vesznek körül a portás bácsin kívül. A baráti körömben mindenki a társával építgeti az életét, dolgozik.Tehát ,ilyen hatalmas összejövetelek nincse ek. Sportolni járok el, ott szoktam barátkozno, ismerkedni.28 évesen meg nem fogok egymagam bulizni menni ,meg úgy érzem abból.kinőttem.Hobby révén probálkozom , szervezett túrák vannak, onnan akadt már randipartnerem.
Én hasonló helyzetben vagyok, csak férfi.
Nekem sincs sok lehetőségem, mert engem meg férfiak vesznek körül munkahelyen, és sokat dolgozom.
Tegnap elmentem egy buliba, hát jó volt egyébként, de a nők olyan flegmák voltak, hogy az bicskanyitogató volt.
Az,hogy megtalálod-e a társad, sok dologtól függ nagyon... szerencse kell hozzá sok az biztos.
Én pl. nem hiszem, hogy fogok találni olyan nőt, akit érdekelnék, de ez van, ilyen az élet. Kegyetlen, és soha nem kímél.
29/F
voltak lehetséges jó válaszok, én is azt tudom mondani, hogy ismerd meg magad, mert lehet nem magadhoz való fiúkra vágysz
pl. egy introvertált csaj mindig alfahímekhez vonzódik, akkor szenvedni fog és lehet megcsalják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!