Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-as szingli férfiaknak manapság már semmi esélyük arra, hogy párkapcsolatuk legyen?
Figyelt kérdés
Ha koruk beli 30-as nők is öregnek tartják már őket, erre célozgatnak... Szerintetek van még olyan nő, aki komolyan vesz egy harmincas szingli férfit?2020. aug. 21. 23:13
11/13 anonim válasza:
Én leginkább többnyire csak ezen az oldalon találkozok azzal, hogy a 30-asokat úgymond leöregezik....
Holott ez egy baromság.
Egy 25 éves férfi sem kell a kutyának sem ha elhanyagolta magát. Mind attól függ, hogy , hogy nézel ki!
Én 35 vagyok de amíg le nem írom a kutya sem mondja meg, hogy annyi vagyok. 30-nál többnek senki nem néz kb.
12/13 anonim válasza:
10-es. Nagyon kötözködő vagy! Attól mert a kérdező feltett egy kérdést, nem biztos hogy pont párt is keres. Attól mert valaki válaszol egy kérdésre, attól az sem biztos hogy ő is párt keres. Leírja az ember a nézőpontját, hogy jössz te ahhoz, hogy egyből "felszólítod" az embereket, hogy akkor jöjjenek össze. Azért ez egy kicsit összetettebb dolog. Úgy tűnik nálad így működik, egy ismeretlen illető párt keres, akkor te már vakon rá is ugrasz
13/13 anonim válasza:
11: csakhogy egyáltalán nem ettől függ. 25 évesen túlzás nélkül néztem úgy ki mint egy amatőr naturál testépítő. Szinte zsírtalan, izmos, stb. Mégsem volt soha senkim, és a nők egyáltalán nem álltak másképp hozzám, mint amikor nem voltam formában, vagy most, pár évvel később.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!