Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatnád az ismerkedést egy olyan nővel vagy férfival, aki az első üzenetében az "egyelőre" szó helyett az "egyenlőre" szót használta? Téged nem húzna fel egy ilyen hiba? 26/F
Figyelt kérdés
2020. aug. 21. 08:14
21/24 anonim válasza:
Ha neked ez ennyire fontos, akkor ez van. Fogadd el viszont, hogy mások szerint nem ez nem számít.
22/24 anonim válasza:
Ismertem én már nagyon okos, olvasott embert csapnivaló helyesírással :D
Ha amúgy jól el tudtok beszélgetni, szerintem adhatnál neki még esélyt.
23/24 anonim válasza:
Ha így folytatod, csak macskád lesz.
24/24 anonim válasza:
Az "egyelőre" pont az, ami miatt nem ábrándulnék ki, mert 35 éves korom táján tudatosult, hogy én is rosszul használom. Olvasott vagyok, nincs rossz helyesírásom, de ezt a szót én is jól benéztem.:)
A "vissza írok" és társai már rosszabb. Van olyan helyesírási hiba, amitől az én hajam is égnek áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!