Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatnád az ismerkedést egy olyan nővel vagy férfival, aki az első üzenetében az "egyelőre" szó helyett az "egyenlőre" szót használta? Téged nem húzna fel egy ilyen hiba? 26/F
Engem is zavar ez a hiba.
Ugynaakkor ha iylenek miatt kezd az ember kirostálni pár jelölteket, annak nem lesz párja. ;)
Egy ilyen szőrszál hasogató hibakeresővel biztos nem ismerkednék.
Ismerkedéskor mondasd fel vele a szorzótáblát is, hátha ott is hibát vét, akkor már biztos, hogy analfabéta szegény.
Pfff...
#15 nekem speciel elég jó a helyesírásom, mégis néha mikor nem figyelek oda, mas jár az eszemben, akkor van hogy olyat írok, amit kb. semmivel sem lehet magyarázni.
De most komolyan, milyen szinten kell nyelvtannacinak (és persze trollnak) lenni ahhoz hogy kiírj emiatt egy kérdést?
Hát, sokan megleptetek.
Annyira egyszerű eldönteni azt, hogy mikor használjuk az egyelőre és mikor az egyenlőre szót, hogy ez már általános iskolában is ultragáz lenne, egy ilyet elrontani.
Az már csak hab a tortán, hogy a visszaírok helyett azt írta, hogy "vissza írok". Ez is általános iskola alsó tagozatos szint.
Belegondoltam abba, hogy mi lenne akkor, ha összejönnénk és mikor Messengeren beszélgetünk majd, agybajt kapnék ezektől a hibáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!