Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiúknak miért a külső a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak miért a külső a legfontosabb?

Figyelt kérdés
Nekem lányként egyáltalán nem fontos ez, miért van ez a különbség a két nem között?

2020. aug. 19. 13:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Minden hím olyan nőstényt akar az utódai anyjának, aki fajtájának tipikus jegyeiből minél többet visel magán. Egy nő minél több ilyen jeggyel rendelkezik, annál szebb. A férfi ezért vizuális lény.
2020. aug. 19. 14:15
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Édes fszom, milyen válaszok, milyen visszakérdések ezek? :D Valamiért nagyon tetszett a #9 + #10 kombó. :D

Különben én próbálnám "középkövér, középronda" férfiként nézni a nők személyiségét. A gond? Az, hogy még az állítólagosan ronda nők sem foglalkoznak velem. Akkó' most mi is van?

2020. aug. 19. 14:20
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Mindenkinek fontos, ha nem lenne fontos, akkor például soha nem fésülködnél meg. És akinek magán fontos ez, annak máson is.

Egy nő hamarabb észrevesz egy pattanást a másik homlokán, mint egy férfi. Ilyesmik.

DE: Mindkét nemnek egyformán fontos, hogy olyan külsővel rendelkezzen a párja, amihez szexuálisan képes vonzódni. Ez mindenkinél mást jelent, de attól még kell.

És ezzel együtt a személyiség is fontos.

2020. aug. 19. 14:23
 14/17 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nincs különbség. Mindkét nem részére ugyan annyira fontos a külső.

Ezt lányként mondom és nem úgy értem,hogy csak külső alapján választok hanem,hogy ez is egy tényező.A környezetemben is ezt tapasztalom.

2020. aug. 19. 15:34
 15/17 anonim ***** válasza:
51%

"Minden hím olyan nőstényt akar az utódai anyjának, aki fajtájának tipikus jegyeiből minél többet visel magán. Egy nő minél több ilyen jeggyel rendelkezik, annál szebb. A férfi ezért vizuális lény."

Nem feltétlenül. Utálom az evolúciós halandzsát. Fontos a külső persze, viszont nem álaltok vagyunk, hanem emberek öntudattal. Ne a hím vs nőstény evolúciós okokkal gyertek. Még ha logika van is benne valamennyi, nem teljesen igaz, mert mi nem állatok vagyunk. Nekünk van öntudatunk, nekik nincs. Azt hiszitek, hogy ha bemásoljátok az evolúciós dolgokat, az majd 100% ban működik az embereken. Nem.

2020. aug. 19. 19:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a legfontosabb de van más is ami fontos. Szép nő szar személyiséggel nem olyan vonzó, mintha jó lenne neki. Márpedig sok szép nőnek, szar van. Főleg a mai insta baby korszakban. Fontos még a személyiség is persze. Engem izgat pl ha a nő műegyetemista, mint én. xD 23F
2020. aug. 19. 19:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Fontos a külső ez tagadhatatlan, de önmagában semmit nem jelent. És ez is olyan dolog, hogy ízlések és pofonok. Mindenkinek más jön be. Jó mondjuk egy adott területre (mondjuk európai, fehér ember) fel lehet állítani bizonyos általános szépségideált, de azért ez is jócskán változott a korokkal.

Mindenki olyan emberrel lenne együtt aki külsőre és belsőre is tetszik neki. Csak valakinek at egyik többet nyom a latba.

2020. aug. 19. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!