Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A képek alapján szépnek tűnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A képek alapján szépnek tűnő lányok a valóságban, randin miért csak 4/10-es arcúak?

Figyelt kérdés
2020. aug. 18. 19:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
Dettó 10. "Bocs de nem vagy az esetem" inkább bocs nem vagy egy photoshop művész ,szóba se állok veled.
2020. aug. 18. 20:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Miért, te milyen képet raksz fel szívesen a netre? Olyat, amin jól nézel ki, vagy olyat, amin szarul? Szerintem elég egyértelmű"

De az a baj, hogy nem olyat raknak fel, amin jól néznek ki, hanem olyat, amiről élőben fel sem ismernéd, annyi filter meg photoshop van rápakolva!

Most nem bántásból, de én ismerek olyan csajt, aki a képeken egy szép babaarcú hibátlan bőrű nőnek néz ki (mert úgy kijavítja), aztán a valóságban meg tiszta heg meg kráter az arca meg zsíros a bőre.

2020. aug. 18. 20:46
 13/19 anonim ***** válasza:
27%

"A fotón sosem látszik minden, az csak 1 szög.

Elég fura lenne, ha élőben is mindig így nézne ki valaki, mint a képeken."

SOk fotóból kell összrakni 3D-t és azt nézni, nincs csalódás!

2020. aug. 18. 21:27
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Adobe photoshop cs6.
2020. aug. 18. 21:34
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert egy szemét feltalálta az Adobe Photoshop-ot...
2020. aug. 18. 23:04
 16/19 anonim ***** válasza:
54%

"Minden nő kb. úgy néz ki a valóságban, ahogy a társkeresős és facebookos képei közül azon, amelyiken a legrosszabbul néz ki, erre jöttem rá. "

Haha, nálam pont fordítva van. :D Nagyon nem vagyok fotogén.

2020. aug. 18. 23:10
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

9/ az hagyján, nekem olyan is volt, hogy jött egy haver, és azt mondta, nem is én vagyok a profilképemen ami kint volt.. Erre a párom meg meglepődött, hogy szerinte meg nagyon is de.. Na most akkor? :)

Több oka van a fenti jelenségnek amúgy.

Az egyik a jól beállított képek. (Én nem is szoktam szórakozni évek óta. Néha sikerül 1-1 kép, amit általában barátnőm lő, és akkor 1-2 évente max kirakok egyet. :D)

Amúgy vicces, mert sokszor a leghűbbek az elkapott pillanatok, azok a természetesek: amikor nem látom h fényképeznek, így őszintén teliszájjal nevetek vagy mosolygok.. Az vagyok én a valóságban, tudom mert én is így látom magam, az áll a legközelebb hozzá, ahogy láthatnak.

A legtöbben tonnaszám teszik fel a sok mű meg beállított képeket a legjobb szögből.

Vagy pl húgom példája: nem csak a legjobb szögek, a tonna smink, de még az x filter: basszus a nővére vagyok, de fel sem ismerném élőben, nem tudom esküszöm hogyan szerkeszti meg a képet, de még az arca is fele akkora, élesebb vonásokkal van, kb más ember, mint valójában.

Egyébként nem értem miért jó ez. :D

2020. aug. 18. 23:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Így jár aki neten ismerkedik hahaha
2020. aug. 19. 23:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Akkor beszélj vele videón és akkor jó lesz! xD
2020. aug. 19. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!