Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes e folytatnom? Olvasd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

X. Zoli kérdése:

Érdemes e folytatnom? Olvasd el, 2 percet vesz igénybe, segíts kérlek.

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt interneten keresztül, helyes okos, most fejezte be az egyetemet, tud énekelni, szép alakja van, jó fej... magyarán nagyon passzol. Mivel eddig sokat csajoztam és meguntam, ő nála lassan haladok... Volt 3 randink mint a 3 olyan max2 orás volt, sokat beszelgettunk, rajöttem, azt szeretném ha a baratnőm lenne. Szeptember közepén lesz egy lagzi(tesómnak), ahova szeretném meghivni, de itt jönnek a problémák. A leányzó maximalista és hogy suli vegzese után egyből elkezdett dolgozni, meg akarja mutatni, mire képes. 2 nap dolgozik egymas utan 12 orát, utana 2 nap szabad. Szabadnapjain projekteket és pályátakat ír, honlapokat szerkeszt és szinte nem is pihen. Ha van szabadidelye, el megy tornázni. Minden baratnoje szerint tulzasba viszi es ez mellett randira sincs idelye, nem még párkapcsolatra. Most volt a 6.randink, fel 9 kor végzett fáradtan, zuhi es találkoztunk 40 percre. (Nem feküdtünk még le, se petting. Csak csók volt normális mennyiségben a 3.randi óta)Megkérdeztem ignorál e engem azzal, hogy napi 5 mondatot ha max váltunk, es biztositott arrol, hogy nem, de egyszeruen elfoglalt. Pasikat ignorálja, mutatta is mobilon mennyire, sokalok rajta milyen nyitott felém. Viszont ha igy folytatjuk akkor feti 2x talizunk ilyen orácskákra. Szeretnék vele összejönni, na de basszus, mikor fogom látni ha ennyire elfoglalt? Én meg csak hetkozben dolgozom 7 tol fel 4ig és utána szabadom van es hiába szeretnék vele többet lenni, esélytelen. Lagziig meg maradt 1 honap... Hivjam ne hivjam? Érdemes vele járni ha szinte mindig dolgozik? Minden randi jól sikerült, mozgalmas volt, egyik randi a munkahelyenel volt, kikereckedett 1 orara, spontán tollaslabdáztunk a parkoloba, mindenki hulyenek nezett minket de mellette nem érdekelt, nézzenek, hiszen sugároztunk a boldogsagtol. Micsinaljak, legyek boldog heti 3 orát vele, aztán napi 5 mondatot irjunk, vagy csak epp hogy csak telefonaljunk? Aztán egeśz héten mit csinálok? Lássatok el légyszi tanáccsal, köszi

#randi #szerelem #Elfoglat
2020. aug. 17. 09:54
 1/10 alonelyman ***** válasza:
12%
minden lány elfoglalt , ilyenek, nekik mindig minden fontosabb mint a fiúk, miközben a fiúknak meg a lány a legfontosabb
2020. aug. 17. 09:58
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Szabadidelye, ez komoly?

Amúgy neki van élete, neked meg nincs.

2020. aug. 17. 10:00
 3/10 A kérdező kommentje:

Most nem írom le az en hobbiaimat, nem arrol van most itt szó. Csak is arról, hogy Én tudok időt szakitani rá, eleget. De ő neki ez nem jön ki ilyen egyszerűen. Meg éri e ilyen kapcsolatba belevágnom, ha ez adott.

(És légyszi, ne szólogass be, arra van itt millio kérdés ahol balfaszkodhatsz. Én tanácsot akarok kérni, normalizálódj)

2020. aug. 17. 10:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Mi a fenének kell egy fiatal párnak a nap 24 órájából 20-at kapcsolatban lenni (a 20-at direkt eltúloztam)???

Ha sok a szabad időd, ő pedig dolgozik, akkor vállalj Te is mellékállást, több lesz a pénzed, ha összejöttök vehettek egy lakást!

Örülj annak, hogy a lány ilyen és nem veled akarja eltrtani magát!

Ffi.

2020. aug. 17. 10:12
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Ha neked ennél több időre lenne igényed, és láthatóan ő nem hajlandó többet áldozni rád, akkor feleslegesen jönnétek össze, később úgyis szétmennétek emiatt. Érdemes beszélned vele, elmondani neki, hogy szeretnél komoly kapcsolatot vele, de ahhoz heti 2x1 óránál többre lenne szükség. És esetleg ennél a beszélgetésnél vesd fel az esküvőt is, hátha. A kommunikáció az alapja mindennek, lehet csak egy bizonytalan, egyelőre még semmire sem vezető ismerkedésért nem akarja a megszokott napi ritmusát megzavarni.
2020. aug. 17. 10:33
 6/10 anonim ***** válasza:
37%

Kedves Kérdező!

Hidd el, hogy férfi szolidaritástól vezérelve a tőlem telhető legjobb szándékkal írom:

Vagy türelmetlen, sedre vagy és továbbítás előtt nem olvasod el amit írtál, vagy a helyesírásoddal nagy problémáid vannak, tehát egy egyetemet végzett igényes nő nem biztos, hogy melléd áll. Tény, hogy akad ilyen eset is, de... (Pl. pályátakat ír (pályázatokat ír), szabadideLYe (szabad ideje), el megy tornázni ("elmegy" helyett), ez mellett (emellett), idelye, ignorál e (ignorál-e), kikéreCkedett (kikéredzkedett vagy kikérezkedett - mindkettő helyes), parkolóba (parkolóbaN), micsináljak (mit csináljak). Az ékezeteket sejtem, miért nincsenek mindenhol feltüntetve (ilyen a billentyűzet), de akkor miért van ahol szerepel, van ahol nem?

A lényeg, hogy ne játszd a lány előtt magad, hanem viselkedj úgy előtte, mint mások előtt.

A konkrétabb válaszom a kérdésedre:

Örülj, hogy nem veled tartatja el magát, hanem inkább dolgozik. Ha sok a szabad időd, vállalj mellékállást. Kettőtök pénzét összetéve, vehettek egy lakást. Ne akard, hogy minden szabad percét veled töltse. Ki KELL bírnod!

Ha kitartotok a kapcsolat mellett, akkor minden jót kívánok.

2020. aug. 17. 10:42
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Hú, vazze, ilyen helyesírással én se akarnék tőled semmit, már ne haragudj, csak bennem lenne annyi, hogy ezt elmondjam, szemtől pofába.
2020. aug. 17. 11:14
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Mindenkinek arra van ideje amire időt szakít. Ez talán az egyik legfontosabb mondat, amit az egyetemen tanultam. Én biztos nem jönnék össze olyan emberrel, aki heti 3 órát szán rám. Mert ez azt jelenti, hogy munka>suli>honlapszerkesztés> pályázatírás>barátnők>pihenés>minden más>én. Nem lennék együtt olyannal, akinek konkrétan az utolsó vagyok a fontossági listán. Az már egyéni véleményem, hogy annyira nem is tetszel neki, ha csak ennyit szán rád. Egy huszonéves csaj, ha tetszik neki valaki úgy igazán, azt nem hanyagolja így, hacsak nem valami pszichopata, érzelmek nélkül. Elvan veled, pattansz amikor kéri, hízeleg neki a rajongásod. De ha jönne a nagy szerelem, mindjárt lenne ideje.
2020. aug. 17. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
59%

A feleségemmel annak idején egy városban tanultunk, de más-más egyetemen. Három éven át nagyjából kétszer találkoztunk hetenként. Suli után nyomban összeházasodtunk. Ennek elmúlt 554 (ötvenöt) éve...

Szécsi Pál (a Farkasréti temetőben már voltam a sírjánál) egyik slágere szerint "a távolság olyan, akár a szél: a kis tüzeket eloltja, a nagyokat fellobbantja". Igaza van a slágernek.

2020. aug. 17. 16:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem majdnem többször is a távolságra ment rá a kapcsolatom. Először én jártam még egyetemre Pestre, a csaj a szülőváosomban lakott és járt gimibe (akkor végzett), aztán a csaj ment később Pécsre akkor meg én maradtam a szülővárosomban. Végül nem ezek lettek a szakítás okai, de rossz volt. Ha nem tud/akar több időt áldozni rád akkor nem vagy neki igazán fontos. Pontosabban a karrierje JELENLEG fontosabb neki, mint te vagy. Ez a helyzet, szerintem ne erőltesd annyira a dologt. Maradjatok jóban, beszélgess vele, de ne akarj tőle MÉG komoly kapcsolatot. Lehet pár év, révbe ér, hirtelen rájön, hogy ideje lenne családot alapítani stb és akkor visszavesz a tempóból munka terén. Még fiatal nagyon ne akard ráerőltetni magad mindenképpen.

Ha gonosz akarok lenni akkor azt is mondhatnám, hogy van neki "dugócimborája", téged csak talonban tart, ha esetleg a nagymenő, alfahímnek mégsem kellene ő annyira.

2020. aug. 18. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!