Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes e folytatnom? Olvasd el, 2 percet vesz igénybe, segíts kérlek.
Szabadidelye, ez komoly?
Amúgy neki van élete, neked meg nincs.
Most nem írom le az en hobbiaimat, nem arrol van most itt szó. Csak is arról, hogy Én tudok időt szakitani rá, eleget. De ő neki ez nem jön ki ilyen egyszerűen. Meg éri e ilyen kapcsolatba belevágnom, ha ez adott.
(És légyszi, ne szólogass be, arra van itt millio kérdés ahol balfaszkodhatsz. Én tanácsot akarok kérni, normalizálódj)
Mi a fenének kell egy fiatal párnak a nap 24 órájából 20-at kapcsolatban lenni (a 20-at direkt eltúloztam)???
Ha sok a szabad időd, ő pedig dolgozik, akkor vállalj Te is mellékállást, több lesz a pénzed, ha összejöttök vehettek egy lakást!
Örülj annak, hogy a lány ilyen és nem veled akarja eltrtani magát!
Ffi.
Kedves Kérdező!
Hidd el, hogy férfi szolidaritástól vezérelve a tőlem telhető legjobb szándékkal írom:
Vagy türelmetlen, sedre vagy és továbbítás előtt nem olvasod el amit írtál, vagy a helyesírásoddal nagy problémáid vannak, tehát egy egyetemet végzett igényes nő nem biztos, hogy melléd áll. Tény, hogy akad ilyen eset is, de... (Pl. pályátakat ír (pályázatokat ír), szabadideLYe (szabad ideje), el megy tornázni ("elmegy" helyett), ez mellett (emellett), idelye, ignorál e (ignorál-e), kikéreCkedett (kikéredzkedett vagy kikérezkedett - mindkettő helyes), parkolóba (parkolóbaN), micsináljak (mit csináljak). Az ékezeteket sejtem, miért nincsenek mindenhol feltüntetve (ilyen a billentyűzet), de akkor miért van ahol szerepel, van ahol nem?
A lényeg, hogy ne játszd a lány előtt magad, hanem viselkedj úgy előtte, mint mások előtt.
A konkrétabb válaszom a kérdésedre:
Örülj, hogy nem veled tartatja el magát, hanem inkább dolgozik. Ha sok a szabad időd, vállalj mellékállást. Kettőtök pénzét összetéve, vehettek egy lakást. Ne akard, hogy minden szabad percét veled töltse. Ki KELL bírnod!
Ha kitartotok a kapcsolat mellett, akkor minden jót kívánok.
A feleségemmel annak idején egy városban tanultunk, de más-más egyetemen. Három éven át nagyjából kétszer találkoztunk hetenként. Suli után nyomban összeházasodtunk. Ennek elmúlt 554 (ötvenöt) éve...
Szécsi Pál (a Farkasréti temetőben már voltam a sírjánál) egyik slágere szerint "a távolság olyan, akár a szél: a kis tüzeket eloltja, a nagyokat fellobbantja". Igaza van a slágernek.
Nekem majdnem többször is a távolságra ment rá a kapcsolatom. Először én jártam még egyetemre Pestre, a csaj a szülőváosomban lakott és járt gimibe (akkor végzett), aztán a csaj ment később Pécsre akkor meg én maradtam a szülővárosomban. Végül nem ezek lettek a szakítás okai, de rossz volt. Ha nem tud/akar több időt áldozni rád akkor nem vagy neki igazán fontos. Pontosabban a karrierje JELENLEG fontosabb neki, mint te vagy. Ez a helyzet, szerintem ne erőltesd annyira a dologt. Maradjatok jóban, beszélgess vele, de ne akarj tőle MÉG komoly kapcsolatot. Lehet pár év, révbe ér, hirtelen rájön, hogy ideje lenne családot alapítani stb és akkor visszavesz a tempóból munka terén. Még fiatal nagyon ne akard ráerőltetni magad mindenképpen.
Ha gonosz akarok lenni akkor azt is mondhatnám, hogy van neki "dugócimborája", téged csak talonban tart, ha esetleg a nagymenő, alfahímnek mégsem kellene ő annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!