Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy ha egy pasas fektet meg sok nőt, megbízhatatlannak tartják, ha egy nő van sok pasival, akkor meg "csak kiélte magát"?

Figyelt kérdés
Mikor közben a férfinak sokkal nagyobb erőfeszítés meghódítani és elcsábítani egy nőt. Egy csajnak elég kiírnia gyakorira hogy magányos, egyből jönnek a jelentkezők.

2020. aug. 17. 08:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hódol a nemlétező f.aszom.
2020. aug. 17. 09:50
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
Azért, mert manapság a férfit kollektíven gyűlölni az trendi és elfogadott, a nőre pedig egy jogos kritika is főbenjáró bűn. Ez az egész É-EU és Amerika terméke, ami ide is egyre jobban begyűrűzik, na ezt látod most, és ez még durvább is lehet.
2020. aug. 17. 09:53
 13/20 anonim ***** válasza:
45%

Nem a férfiakat gyűlöljük, hanem az ilyen ostoba kreténeket nézzük le, mint a kérdező. Előbb olvasok Marquez-t vagy Dosztojevszkijt mint TWilgightot. Amúgy a szürke meg a twilight amennyit a filmekből le tudtam szűrni, pont a arról szól, hogy a nő önként vállal egy megalázó helyzetet és azok a pasik aztán nem voltak szentek, pláne a Grey, a lányok meg szüzek. De javítsatok ki, ha tévedek. Kérdező, te megint az az egyetemista vagy, akinek állítólag van logikája, de itt tombol mint egy öt éves és hülyeségeket beszél? Még mindig a női szüzesség érték és erény, nem a férfié,gondolkodj el azon, miért van így.

És kérlek, olvass kevesebb kozmót.

2020. aug. 17. 10:00
 14/20 anonim ***** válasza:
13-mas, nézz szét mi van Amerikában, és nem lennél ennyire szűklátókörű. De ott van Svédország, Hollandia, Anglia.
2020. aug. 17. 10:37
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Az emberek gyökerek.
2020. aug. 17. 10:42
 16/20 A kérdező kommentje:

>> Még mindig a női szüzesség érték és erény, nem a férfié,gondolkodj el azon, miért van így.

Te a középkorban élsz? Mikor legkésőbb max gólyatáborban a legtöbb csaj már túl van az első egyéjszakás kalandján, ott aztán nagy erény a szüzesség. Persze utána is a pasi a gonosz szemét, aki kihasználta az ártatlan lányt...

2020. aug. 17. 11:24
 17/20 anonim ***** válasza:
6%

Gólyatáborban? Most ugye a középsulisra gondolsz?

Mert egyetemiben te szűzlányt a nyakamat rá, hogy nem találsz :D

2020. aug. 17. 11:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem a három unokatesómból három ment szüzen egyetemre, ahogyan én is, a legjobb barátnőim is. Elég alja körökben mozogtok, de ez már a ti bajotok.
2020. aug. 17. 12:13
 19/20 anonim ***** válasza:
ez a kettős mérce
2020. aug. 17. 15:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Én fiatal egyetemista férfi vagyok és nem kéne olyan nő, aki rengeteg férfival volt. Ismerek egy nőt, aki nagyon kihívó volt velem, majd kiderült, hogy mással is olyan, bár az igaz, hogy kicsit kevésbé volt mással olyan, mint velem, el is szállt a varázsa. Büdös ri banc. Tehát nálam az a nő nem kiéli magát, hanem ri banc. Persze nem azt ítélem el, ha valaki több emberrel volt, de azért meg tudom ítélni, hogy mi az ami ri.banc és mi az ami vágy kiélés. Azért annyira vagyok már érett. 23F
2020. aug. 17. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!