Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire normális dolog ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális dolog ha valaki még 23 évesen is otthon lakik?

Figyelt kérdés

Sokan ennyi idősen már elköltöztek otthonról, és a párjukkal, esetleg gyerekükkel élnek.

De nekem az hogy egy lánnyal együtt éljek még nagyon sokára lesz, mert még barátnőm sincs.

2020. aug. 16. 15:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Én is itthon élek, sőt, tervezek is maradni egy 3-5...15 évet :)

Laktam egyedül, és nagyon nem jött be. Itthon sokkal jobb, van kihez szólni, van kivel nevetgélni, satöbbi.

22/N

2020. aug. 16. 15:50
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

1.! Nem is rólad van szó, te nem vagy szerencsétlen mint a kérdező!

Még általánosban sem járt lányokkal! Pedig akkor kellett volna elkezdenie. Csajozni megtanulni súlyos évek! Azt hiszi hogy majd a szájába repül a sült galamb! Egyre távolabb kerül a gyerektől, de hogy minek veszi egyáltalán a szájára az ilyen fogalmakat, mikor ennél sokkal egyszerűbbeket sem tud elképzelni, nem hogy megélni...

2020. aug. 16. 15:54
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

Soha semmi nem késő. Én 26 éves vagyok, most csinálom a jogsit, volt bennem egy olyan érzés, hogy "le vagyok maradva", de nem vicc rengeteg időssel (60/70 éves) vagyok oktatáson. :D

Becsülendő, aki soha nem adja fel.

2020. aug. 16. 15:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hová és miből költöztek volna?

Ezt csak itt a Gyakorin tolják, a nagyi lakásának, macskahúgyszagú kisszobájából, miközben lekamuzzák, hogy ők IT gyakornokként keresnek havi 500-at. Álmukban.

2020. aug. 16. 15:57
 5/15 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem úgy 25-ig teljesen elfogadható. Utána azért már jó lenne látni a törekvést az illetőben arra, hogy elköltözzön otthonról. 30-ra illene sikerülnie.

Én szülői segítséggel elköltöztem már 23 évesen, de addig is gyűjtöttem a pénzt. Ha nem lett volna segítségem, 26 éves koromra jött volna össze a pénz saját zsebből. Vagy ha koliba/albiba mentem volna, de anyagilag hátráltatott volna. Szóval én 30 alatt teljesen megértem az ilyesmit.

A csajozás pedig nem lakhatás kérdése.

2020. aug. 16. 15:59
 6/15 anonim ***** válasza:
79%
Soha nem költözök. 2 sarokra a meló, és hülye lennék elmenni a 4 hálós, 2 fürdős, budai házból.
2020. aug. 16. 16:01
 7/15 anonim ***** válasza:
72%

Ja, a dologhoz hozzá tartozik, hogy a középiskola és az egyetem alatt végig kolis/albis voltam/vagyok.

(#1)

2020. aug. 16. 16:03
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Fhú, de ciki... már az is gáz, hogy a 14. szülinapján nem lépett le otthonról. Vérciki, hallod...
2020. aug. 16. 16:23
 9/15 anonim ***** válasza:
39%
Csak a proli családokban van ez a "Menyédógoznyi, me má 16 vagy he!" hozzá állás.
2020. aug. 16. 16:25
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Egyetem után illik dobbantani otthonról 23 évesen, mivel ekkorra már kb 1.5-2 milliós megtakarítás az alap, abból meg 1 év albi lazán kijön.
2020. aug. 16. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!