Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha ez visszatart a kapcsolatok kialakításában?
28 éves vagyok. Eddig három partnerem volt és mindhárom őszintén megmondta hogy kevés neki a farkam mérete. (Ami 15,4) Már nem merek kezdeményezni a nőknél e miatt, mert mi van ha a következőnek sem lesz elég?
Mostantól úgy fogok élni mint egy mamahoteles- életképtelen ? Vagy olyanok akik 30 felett sem találtak még partnert avagy csak fizetős nőnél kaptak szexet ? Mindegyik szánalmas szerintem. De a átlag méretem miatt már nekem is ez a sorsom?
Ezt nem tudom elhinni. Pedig én szeretem a jókorát de ez rendben van, átlagos. Nem zavarna, hacsak nem ropi vékonyságú.
De sok pasi ostoba ezzel kapcsolatban, egyszer szakítottam valakivel, többek között mert gyorstüzelő volt és ez 2 hónap alatt sem változott. Erre ő ezt úgy fogta fel, hogy azért dobtam, mert kicsi a farka, pedig a méretével nem lett volna baj ha tudta volna használni mondjuk 2 percnél tovább....
Azért nem semmi, hogy 14 szavazat teljesen egyöntetű:D
Azért ez jó dolog kérdező, hogy kiderül, hogy amivel ti srácok egymást brusztoljátok-az nem igaz a nők szempontjából. Mert nem mindenki rendelkezik elefánt fogadására lévő mérettel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!