Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni ha ez visszata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha ez visszatart a kapcsolatok kialakításában?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok. Eddig három partnerem volt és mindhárom őszintén megmondta hogy kevés neki a farkam mérete. (Ami 15,4) Már nem merek kezdeményezni a nőknél e miatt, mert mi van ha a következőnek sem lesz elég?

Mostantól úgy fogok élni mint egy mamahoteles- életképtelen ? Vagy olyanok akik 30 felett sem találtak még partnert avagy csak fizetős nőnél kaptak szexet ? Mindegyik szánalmas szerintem. De a átlag méretem miatt már nekem is ez a sorsom?

2020. aug. 15. 08:21
A kérdező szavazást indított:
15-16 cm nem átlag méret csak kegyesen hazudnak általában
Ez teljesen megfelel , csak rossz lányokat fogtál ki
Sose fog csillogni a nők szeme tőled mint ha 20 cm lenne
Felejtsd el a nőket
Keress hobbit - sétáltass kutyát (népszerű tipp gyakorin)
Biztos dagadt vagy, fogyjál le- edzel 20 évig akkor lesz csaj
23 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt nehezen hiszem el
2020. aug. 15. 08:46
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Ezt nem tudom elhinni. Pedig én szeretem a jókorát de ez rendben van, átlagos. Nem zavarna, hacsak nem ropi vékonyságú.

De sok pasi ostoba ezzel kapcsolatban, egyszer szakítottam valakivel, többek között mert gyorstüzelő volt és ez 2 hónap alatt sem változott. Erre ő ezt úgy fogta fel, hogy azért dobtam, mert kicsi a farka, pedig a méretével nem lett volna baj ha tudta volna használni mondjuk 2 percnél tovább....

2020. aug. 15. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

Azért nem semmi, hogy 14 szavazat teljesen egyöntetű:D

Azért ez jó dolog kérdező, hogy kiderül, hogy amivel ti srácok egymást brusztoljátok-az nem igaz a nők szempontjából. Mert nem mindenki rendelkezik elefánt fogadására lévő mérettel:D

2020. aug. 15. 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:
A magyar átlagméret 15.99 cm. Szóval neked ettől elmarad, de nem vészes. Amúgy a nők a 17-18-ast imádják.
2020. aug. 15. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha ez bemondásra megy, márpedig arra megy,akkor abból azért le kell vonni 2-3 centit LOL
2020. aug. 15. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!