Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön azonnal itt a lepontozó brigád (incel fiúcskák, vagy kiégett hölgyek a tettesek?), ha egy 40 körüli pasas leírja, hogy ő még most is sikerrel ,,hajtja" a huszonéves nőket. Ugye aki jó pasi volt huszonévesen az 40 körül sem lesz rossz.
Oké ez te vagy, de a többségnek kell,nézd meg a statisztikát.
Biztosan le van valahol írva, hogy hányan kötnek házasságot gyerekkel.
"Nekem nem kell a 30-as elvált, kiélt, gyereke öregesedő anyuka."
na ez az antipátia látod kölcsönös lenne. :) Nekem sem kellene egy olyan férfi akinek a nő csak egy darab húst jelent nem többet. :)
Biztosan le van valahol írva, hogy hányan kötnek házasságot gyerekkel.
Kb 10 ből 1. Ami csekély.
"Nekem nem kell a 30-as elvált, kiélt, gyereke öregesedő anyuka."
Nyugi, te sem kellesz nekik. Se gyerekkel, se gyerek nélkül.
A huszonéveseknek meg annyira sem kellesz.
Nyugi, te sem kellesz nekik. Se gyerekkel, se gyerek nélkül.
A huszonéveseknek meg annyira sem kellesz.
kacc kacc
Jaj most nagyon megbántottál. :D
Gondolkozz inkább az újabb nőellenes kérdéseden hülyegyerek.
"Amúgy általában a szép nő 30+ már férjhez megy."
Ja, majd pár év múlva elválik, és 35+ évesen, 1-2 gyerekkel, csodálkozik, hogy a 40-es, normális férfinek nem ő kell."
És azzal a sok elvált, gyerekes férfivel mi lesz? A te univerzumodban minden nő elvált gyerekes, de minden 40-es pasi szingli gyerektelen. Hogyhogy ők még nem kellettek senkinek 40 éve korukig, ha annyira normálisak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!