Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön azonnal itt a lepontozó brigád (incel fiúcskák, vagy kiégett hölgyek a tettesek?), ha egy 40 körüli pasas leírja, hogy ő még most is sikerrel ,,hajtja" a huszonéves nőket. Ugye aki jó pasi volt huszonévesen az 40 körül sem lesz rossz.
De ha a negyven éves fickó a nálánál tíz évvel fiatalabb harminc éves nőt öregnek tartja akkor magát minek? XD
Menj kia városba, mondjuk 50 ből 1 szer látsz 40 es pasit 20 on éves nővel, de hányszor látsz 40-es nőt 20 on pasival? 1000 ből 1 szer? Na látod...Más elbírálás van társadalmi részről is előző felé pozitív irányban.
Hát nemtom gyerekek, én anyuka vagyok, sosem pukkantam le. Nekem saját vállalkozásom van, milliókat keresek, folyamatosan próbálkoztak nálam, de én sosem álltam le ezekkel a vén kéjencekkel.
Áruljátok már el, mi előnye van egy ilyen kapcsolatnak? Értelmes nő, akinek némi esze, iskolája és munkabírása van, az zsebre rakja ezeket a hülyéket.
Aki igazán menő, annak futja luxusribire, csóróval meg nem kezd ki az a fiatal szép nő, aki pénzre hajt.
Na ez meg a másik, hogy szerintem nektek megalázó, ha csak a pénz miatt kelletek valakinek, de ti tudjátok :)
Amúgy általában a szép nő 30+ már férjhez megy.
66.-nak.
"Amúgy általában a szép nő 30+ már férjhez megy."
Ja, majd pár év múlva elválik, és 35+ évesen, 1-2 gyerekkel, csodálkozik, hogy a 40-es, normális férfinek nem ő kell.
Hát, a gyakorlat azt mutatja, hogy kell.
Nézd meg a mozaik családokat. Sorra mind férjhez megy újra.
Amelyik 40es a huszonéveseket hajtja, az amúgy sem kellene normális nőnek, soha, semmiféle korosztályban.
"Érett nő vagyok, jó sok pénzzel.
Ugye nem zavar, ha nyomulok rád?
Klárika, 62"
Én kedvesen küldenélek el, nem úgy mint a nők a férfiakat!
Hát, a gyakorlat azt mutatja, hogy kell.
Na mutasd. Nekem nem kell a 30-as elvált, kiélt, gyereke öregesedő anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!