Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön azonnal itt a lepontozó brigád (incel fiúcskák, vagy kiégett hölgyek a tettesek?), ha egy 40 körüli pasas leírja, hogy ő még most is sikerrel ,,hajtja" a huszonéves nőket. Ugye aki jó pasi volt huszonévesen az 40 körül sem lesz rossz.

Figyelt kérdés
2020. aug. 14. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
0%
Csak én nem vagyok anyagilag Klárika pénzére szorulva. A legtöbb huszonéves srác meg csóró, hogy csajozzon. Pláne egy minőségi kapcsolathoz.
2020. aug. 14. 17:54
 62/80 anonim ***** válasza:
100%
De ha a negyven éves fickó a nálánál tíz évvel fiatalabb harminc éves nőt öregnek tartja akkor magát minek? XD
2020. aug. 14. 17:55
 63/80 anonim ***** válasza:
95%
Nekem huszonéves sráccal is volt minőségi kapcsolatom. Bár nekem ez azt jelenti, hogy kölcsönös érzelmek, tisztelet, megbecsülés, tartalmas beszélgetések, jó szex. Persze lehet, hogy egy 40-es pasinak az a minőségi kapcsolat, hogy megveszi a lánykának a drága cipőt, ruhát, elviszi drága étterembe, a csaj meg cserébe undorral, de odatartja neki.
2020. aug. 14. 17:59
 64/80 A kérdező kommentje:

De ha a negyven éves fickó a nálánál tíz évvel fiatalabb harminc éves nőt öregnek tartja akkor magát minek? XD

Menj kia városba, mondjuk 50 ből 1 szer látsz 40 es pasit 20 on éves nővel, de hányszor látsz 40-es nőt 20 on pasival? 1000 ből 1 szer? Na látod...Más elbírálás van társadalmi részről is előző felé pozitív irányban.

2020. aug. 14. 18:00
 65/80 anonim ***** válasza:
79%
Talán mert a 40-es nőt nem vonzzák a kisfiúk. És az sem, hogy egy fiatal fiúcska a pénzéért legyen vele.
2020. aug. 14. 18:25
 66/80 anonim ***** válasza:
84%

Hát nemtom gyerekek, én anyuka vagyok, sosem pukkantam le. Nekem saját vállalkozásom van, milliókat keresek, folyamatosan próbálkoztak nálam, de én sosem álltam le ezekkel a vén kéjencekkel.

Áruljátok már el, mi előnye van egy ilyen kapcsolatnak? Értelmes nő, akinek némi esze, iskolája és munkabírása van, az zsebre rakja ezeket a hülyéket.

Aki igazán menő, annak futja luxusribire, csóróval meg nem kezd ki az a fiatal szép nő, aki pénzre hajt.

Na ez meg a másik, hogy szerintem nektek megalázó, ha csak a pénz miatt kelletek valakinek, de ti tudjátok :)

Amúgy általában a szép nő 30+ már férjhez megy.

2020. aug. 14. 18:39
 67/80 anonim ***** válasza:
0%

66.-nak.

"Amúgy általában a szép nő 30+ már férjhez megy."

Ja, majd pár év múlva elválik, és 35+ évesen, 1-2 gyerekkel, csodálkozik, hogy a 40-es, normális férfinek nem ő kell.

2020. aug. 14. 19:00
 68/80 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a gyakorlat azt mutatja, hogy kell.

Nézd meg a mozaik családokat. Sorra mind férjhez megy újra.

Amelyik 40es a huszonéveseket hajtja, az amúgy sem kellene normális nőnek, soha, semmiféle korosztályban.

2020. aug. 14. 19:02
 69/80 anonim ***** válasza:

"Érett nő vagyok, jó sok pénzzel.

Ugye nem zavar, ha nyomulok rád?

Klárika, 62"

Én kedvesen küldenélek el, nem úgy mint a nők a férfiakat!

2020. aug. 14. 19:35
 70/80 A kérdező kommentje:

Hát, a gyakorlat azt mutatja, hogy kell.

Na mutasd. Nekem nem kell a 30-as elvált, kiélt, gyereke öregesedő anyuka.

2020. aug. 14. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!