Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire kapós szinte az összes átlag nő?
#7: Nem érted félre. Nézz meg egy zárt közösséget, mondjuk egy osztályt vagy munkahelyet. Ott hiába van 20 nő, 20 férfi. A 20 férfiből mind a legszebb 2-3 nő körül csoportosul. Ha ők elkelnek, akkor a következő 2-3 legszebb. Utána nagy duzzogva még bevállalnak egyet-egyet, de folyamatosan lesik, hogy mikor jön jobb.
Minimum 10 nő lesz az, akit "bottal se", és 10 pasi duruzsol a legjobb 4-5 nő körül, hogy legyenek csak barátok.
Mindenhol ez megy, csak nagyban.
Az átlag pasi, átlag 220 ezres fizetéssel még hagyján ... de aki mellé kövér is azokat én is azonnal elutasítom.
24/N
Az átlag pasi, átlag 220 ezres fizetéssel még hagyján
Nem mászkálok bérpapírral, max akkor derül ki a fizetésem, ha összeköltözünk és 2-3 éve együtt élünk.
SZerintem van olyan 35 éves nő akinél sok pasi duruzsol.
Szerintem 30 felett 10 ből 8 már nem néz ki olyan jól, mint 25 évesen. De lehet csak én látom ezt. Az viszont tény, hogy normálisabbak, mint a 25 alattiak. Persze kivétel mindig van.
11. Ez már csak önmagában azért nem így van, mert én ha akár csak gimire visszaemlékszem, a lány osztálytársam több, mint felével lefeküdtem volna úgy, hogy kapcsolatra is elfogadtam volna őket. Nem én voltam az osztály menőcsávója, de 195 cm magas, helyes arcú srác voltam már akkor is.
Ugyanazt, amit te meséltél, mesélem most férfi szemszögből: Az osztály összes lánya szó szerint az 1-2 legmenőbb, legjóképűbb pasira vágyik. A többit szexuális-romantikus értelemben észre sem veszi. Aki járt 15-25 éves kora között középiskolába, egyetemre, az emlékezhet hogy így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!