Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet kitörni a nőgyülöle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kitörni a nőgyülöletből, mit tegyek azért, hogy ne legyek nőgyülölő?

Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 00:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%

Ugyanazt mondom, mint a második válaszoló.

A konfliktusfüggőség és az ellenségkép kialakítása igen is, létező probléma. Azonban csak neked lesz rossz, ha fűt a gyűlölet - a nőket, főként az idegen nőket nem fogja érdekelni.

Illetve barátkozz olyan nőkkel, akik úgymond rendesek, normálisak, jófejek. Még akkor is, ha ők nem néznek ki olyan fullosan, mint a gazdag Instamodell cicák.

2020. aug. 12. 10:57
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
Édesanyáddal milyen a kapcsolatod? Vagy ha van más nő rokonod? Érdemes lenne velük kicsit beszélgetni...
2020. aug. 12. 13:29
 13/21 A kérdező kommentje:

Azt utálom bennük a legjobban, hogy nem lehet velük normálisan ismerkedni, hiányzik bennük az aktivitás, nem kezdeményezőek, romantikus giccsekért vannak oda és manipulálhatóak. Most kényszerből azt tervezem, hogy netes ismerkedős oldalakra beállított képeket fogok csináltatni, mert annyira primitív a legtöbb, hogy nem értékelik az egyszerű természetes képeket. Utálom bennük azt is, hogy nem tudnak aktívak lenni, mintha nekem kéne többet beletennem az ismerkedésbe, én ebből a tekintetben egyenlőség párti vagyok, tehát szeretném, ha az ismerkedés is természetes lenne, mindenféle romantikus, udvarlós giccsek nélkül, aztán vagy lesz testiség, kapcsolat vagy nem.

Tudom, hogy a gyülölet semmihez se vezet és kiutat szeretnék ebből, de azt is szeretném, ha normálisan lehetne velük beszélgetni. Ja és amit legjobban utálok sok nőben az a nárcisztikusságuk, hogy önmagukkal szemben semmi kritikai attitűdök nincs, de másokat nagyon tudnak kritizálni, és ha a nárcisztikusságuk a primitívségükkel összeér az a legrosszabb. Egyszerű közéleti dolgokról se lehet nagyon beszélgetni velük annyira egysíkúak. Akinek nem inge ne vegye magára!

#12 Anyám már nem él, és nem volt valami jó kapcsolatom vele.

2020. aug. 13. 04:04
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
De ha ennyi bajod van a nőkkel, akkor minek akarsz tőlük bármit is, kérdező?
2020. aug. 13. 08:25
 15/21 A kérdező kommentje:
Mert szeretnék abba hinni, hogy van olyan nő akit vonzónak és normálisnak is tartok egyben. Szerinted amiket leírtam nem probléma a nőkkel kapcsolatban?
2020. aug. 13. 08:46
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, azt hiszem a te problémád is abból adódik, mint nagyon sok férfié.

A nők nem tartanak téged vonzónak. Te vágynál rájuk, de ők nem vonzódnak hozzád, nem kellesz nekik. Ez a beteljesületlen vágy aztán erős frusztrációt eredményez, ami gyűlöletet szül.

Sajnos bár az ok-okozat világosan érthető, de a vonzóbbá válás nem egy könnyen elérhető cél - ha megvalósítható egyáltalán.

2020. aug. 13. 09:26
 17/21 A kérdező kommentje:
#16 Jól agybafőbe kéne verni őket akkor. Lehet nem kellett volna ez az egész egyenjóguság. Ha ennyire buták akkor ne legyenek egyenlőek a férfiakkal és térjen vissza az a másik rend.
2020. aug. 13. 09:38
 18/21 anonim ***** válasza:
62%
A régi rend soha nem fog visszatérni. Ez a szellem már kint van a palackból. Feminizmus van, liberalizmus, modern világ, ahol az ösztönök szabadon kiélhetők. Persze látjuk is az eredményét társadalmi szinten.
2020. aug. 13. 09:41
 19/21 A kérdező kommentje:
Pedig lehet visszakéne térnie, nem tudom ezen gondolkozom éppen. Az a probléma, hogy több idióta, buta, korlátolt nőt látok, mint férfit. Lehet e miatt nem kellett volna nekik ez az egyenlősítés. A kettős mércéikről, minthogy a férfi legyen klasszikus, de ők nem lesznek azok az meg nagyon dühítő.
2020. aug. 13. 09:47
 20/21 anonim ***** válasza:
84%
Nekem úgy tűnik, hogy annyi negatív tapasztalatod volt, igazi pozitív minta nélkül, hogy egyedül nagyon nehezen fogod tudni feldolgozni és átértékelni a helyzetet. Viszont úgy látszik a hozzászólásaidból, hogy folyamatosan a tudatodban van ez a feszültség, ami gondolom, hogy ha állandóan jelen van, akkor megnehezíti a mindennapjaidat. Szerintem érdemes lehet elmenni egy pszichológushoz, hogy segítsen feldolgozni és megváltoztatni az érzéseidet.
2020. aug. 13. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!