Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nálatok kizáró ok ismerkedésnél, ha egy nő emancipált, feminista, és egyenlő párkapcsolatot szeretne?
Jónéhány feminista lelkivilágú egyént ismerek, hangoztatják ezt a 50-50% dolgot, na az náluk a valóságban inkább 10-90%.
Csak éppen nem veszik észre önmagukat, ahogy viselkednek.
Vagyis 10% női feladat, 90% a férfié.
De a világtörténelem folyamán is az egyenlőségeket hirdetők mindig is irreálisan egyenlőtlenségeket műveltek.
Nem is tudom! Szeretek udvarolni,az a baj sok pasi azt gondolja egy vacsora= befizettemegy esti szexre.,tehát nem hódít fizet. Ezért sok nő az ilyen gesztusokat nem szereti,viszont ha nem lehetek kapcsolatban önmagam az gáz.
Házi munka,nos sokan panelban vagy lakóparkban éltek. Nekem csak a kertes ház az opció. Kint minimum füvet kell nyírni,de ha van 2 gyümölcs fa metszeni,létráról szedni gereblyézni...Röviden a házi munka nem mindenhol csak főzés mosás mosogatás,takarítás bevásárlás vasalás. Úgy tartom jónak mindenki a képességei és a tudása szerint végezze a házi munkát, vagy ahogy az ideje engedi.
Szavazásnál 1ik lehetőség se fedi a véleményem.
17 Az a baj, hogy csak a nők és gyerekek ellen elkövetett erőszakot emeli ki. Férfiak ellen nők által elkövetett erőszakról szó sem esik benne, pedig bizony ilyen is van a világon. Ezzel azt sugallja, hogy minden családon belüli erőszak mögött egy férfi áll valójában. Éppen nem az egyenlőség, hanem a nőket ért férfiak által elkövetett erőszakra való felhívás szándékával készült. Ezt a preambulumában meg is említi:
"elismerve a nőkkel szembeni erőszak mint nemi alapú erőszak strukturális természetét és azt, hogy a nőkkel szembeni erőszak az egyik olyan meghatározó társadalmi mechanizmus, amellyel a nőket a férfiakhoz képest alárendelt helyzetbe kényszerítik;"
Ez tételesen nem igaz. Ilyen a mai Európában nem létezik. Európa a jogegyenlenlőség társadalma, ahol strukturálisan nem nyomják el a nőket.
Úgy gondolom ha már készítünk egy családon belüli erőszakról szóló egyezményt, abban illene mindenféle erőszakot megemlíteni, mert ez így csak propaganda.
Én bevallottan konzervatív hímsoviniszta vagyok :)
A házimunka javát az asszony végzi, a többit én (bevásárlás, kutyasétáltatás, mosogatás, szemétlevitel, ügyintézés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!