Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nálatok kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nálatok kizáró ok ismerkedésnél, ha egy nő emancipált, feminista, és egyenlő párkapcsolatot szeretne?

Figyelt kérdés
Csak férfiak válszoljanak és őszintén!

2020. aug. 11. 20:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sincs baj vele. 23F
2020. aug. 11. 20:57
 12/30 anonim ***** válasza:
73%
#1 Abszolút egyet tudok érteni az ötössel. Pontosítok a véleményemen: a radikálfeministákkal nem tudok egyet érteni. Olyan célért küzdenek, ami vagy férfielnyomó, vagy már több évtizede jelen van. Puzsér Róberttel is beszélgettek feministák, az előadásmódjukat ezúttal nem bírálom részletesebben, de az is kifogásolható volt sokszor. Azt hiszik, nincsenek normális férfiak, de velük azért nem kerülnek össze, mert ahogy az ötös is írta: az egyszerűbb, normálisabb férfiak megijednek a világszemléleteiktől.
2020. aug. 11. 20:57
 13/30 anonim ***** válasza:
5%
Nem, egyáltalán nem, én nagyon bírom a Harci P×kat.
2020. aug. 11. 21:01
 14/30 anonim ***** válasza:
34%
Feminista nő nekem nem kéne. Ma már megvalósult a jogi egyenlőség, a háztartásban meg elvárom, hogy a feladatokat igazságosan osszuk el (50-50). Ez az alap. Aki ez mellett még feminista, az már nem egyenlőséget akar.
2020. aug. 11. 21:05
 15/30 anonim ***** válasza:
24%

Jónéhány feminista lelkivilágú egyént ismerek, hangoztatják ezt a 50-50% dolgot, na az náluk a valóságban inkább 10-90%.

Csak éppen nem veszik észre önmagukat, ahogy viselkednek.

Vagyis 10% női feladat, 90% a férfié.

De a világtörténelem folyamán is az egyenlőségeket hirdetők mindig is irreálisan egyenlőtlenségeket műveltek.

2020. aug. 11. 21:20
 16/30 anonim ***** válasza:
58%

Nem is tudom! Szeretek udvarolni,az a baj sok pasi azt gondolja egy vacsora= befizettemegy esti szexre.,tehát nem hódít fizet. Ezért sok nő az ilyen gesztusokat nem szereti,viszont ha nem lehetek kapcsolatban önmagam az gáz.

Házi munka,nos sokan panelban vagy lakóparkban éltek. Nekem csak a kertes ház az opció. Kint minimum füvet kell nyírni,de ha van 2 gyümölcs fa metszeni,létráról szedni gereblyézni...Röviden a házi munka nem mindenhol csak főzés mosás mosogatás,takarítás bevásárlás vasalás. Úgy tartom jónak mindenki a képességei és a tudása szerint végezze a házi munkát, vagy ahogy az ideje engedi.

Szavazásnál 1ik lehetőség se fedi a véleményem.

2020. aug. 11. 21:32
 17/30 anonim ***** válasza:
66%
Na és az isztambuli egyezménnyel mi a baj?
2020. aug. 11. 21:43
 18/30 anonim ***** válasza:
34%

17 Az a baj, hogy csak a nők és gyerekek ellen elkövetett erőszakot emeli ki. Férfiak ellen nők által elkövetett erőszakról szó sem esik benne, pedig bizony ilyen is van a világon. Ezzel azt sugallja, hogy minden családon belüli erőszak mögött egy férfi áll valójában. Éppen nem az egyenlőség, hanem a nőket ért férfiak által elkövetett erőszakra való felhívás szándékával készült. Ezt a preambulumában meg is említi:

"elismerve a nőkkel szembeni erőszak mint nemi alapú erőszak strukturális természetét és azt, hogy a nőkkel szembeni erőszak az egyik olyan meghatározó társadalmi mechanizmus, amellyel a nőket a férfiakhoz képest alárendelt helyzetbe kényszerítik;"

Ez tételesen nem igaz. Ilyen a mai Európában nem létezik. Európa a jogegyenlenlőség társadalma, ahol strukturálisan nem nyomják el a nőket.

Úgy gondolom ha már készítünk egy családon belüli erőszakról szóló egyezményt, abban illene mindenféle erőszakot megemlíteni, mert ez így csak propaganda.

2020. aug. 11. 21:53
 19/30 peca1000 ***** válasza:
20%

Én bevallottan konzervatív hímsoviniszta vagyok :)

A házimunka javát az asszony végzi, a többit én (bevásárlás, kutyasétáltatás, mosogatás, szemétlevitel, ügyintézés).

2020. aug. 11. 22:00
 20/30 anonim ***** válasza:
58%
19 Remélem jól el is vered az asszonyt, ha nincs vacsora az asztalon amikor hazaérsz.
2020. aug. 11. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!