Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás hölgy össze jönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás hölgy össze jönne egy szakmunkással?

Figyelt kérdés
Mi a véleménye amúgy az alul iskolázott emberekről úgy általában?

2020. aug. 9. 10:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

"hogyha valaki diplomás, akkor máris biztos többet ér meg műveltebb, mint egy diploma nélküli"

Ennek a cáfolata olyan állítást támad, ami nincs. Senki nem mondta, hogy BIZTOS műveltebb. Azt meg főleg nem, hogy több lenne. Az a baj, hogy a nem diplomások sokszor már mindenbe támadást látnak bele és, ahogy #5 idézte "védekező állásba helyezkedik, s inkább ő üt először, mielőtt te ütnél, és hiába magyarázod utána, hogy te nem is akartál ütni."

Az, hogy büszke vagyok valamire, amit letettem az asztalra, nem támadás senki felé. A Nobel-díjasokat, meg az Olimpiai bajnokokat, sem utálom azért, mert biztos lenéznek engem. Elismerem a teljesítményüket és foglalkozom tovább a saját dolgommal, ennyi.

2020. aug. 9. 11:45
 12/16 anonim ***** válasza:
7%

"Ennek a cáfolata olyan állítást támad, ami nincs. Senki nem mondta, hogy BIZTOS műveltebb."

Ezzel az a probléma, hogy te nem, de sokan tényleg így gondolkodnak. Leginkább azok, akik másra nem tudnak büszkék lenni, csak a diplomájukra. (Most ezt úgy értem, hogy összehozott egyet, de igazából semmit nem tud a területéről).

2020. aug. 9. 11:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen vegyes párkapcsolatok, de sok esetben nem működik jól.

Én sem jönnék össze diplomás nővel.

2020. aug. 9. 11:50
 14/16 anonim ***** válasza:
97%
Ennek annyi alapja lehet, hogyagasabb végzettséghez nagyobb eséllyel társul műveltebb ember. Oké, nem jelent garanciát, de azért ne vessük el egyből ezt a gondolatot. Ha nagyon akarunk, az érettségibe is beleköthetünk, hogy nem ér semmit, mégis ÁLTALÁBAN nagy különbség van a nyolc általánost és a gimnáziumot végzett emberek között. Hasonló a helyzet a diplomával is. Kivételek mindig vannak, de ez a ritkább eset. Például neked van vitakultúrád, de a többi hasonló kérdésnél (mostanában valaki nagyon ráállt a témára) sokan egyszerűen sértegetik a diplomásokat és ezzel akarnak tiszteletet kivívni.
2020. aug. 9. 11:55
 15/16 anonim ***** válasza:
hogy a magasabb*
2020. aug. 9. 11:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Én szakmunkás vagyok és csak 8+ feletti, diplomás, sőt több diplomás barátnőim voltak csak. Persze az egész baráti társaságom szerint én vagyok a legértelmesebb, legolvasottabb ember akikkel valaha találkoztak, illetve többet keresek az emberek 95%nál. Tehát semmiféle hátrányod nem származhat abból, hogy szakmunkás vagy, kár arra fogni bármit is.
2020. aug. 10. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!