Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan férfi akinek bejönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi akinek bejönnek ezek a rajztábla típusú divat tetovált nők?

Figyelt kérdés

Ez a tipikus kézfejtől vállig, meg mind a két combja.

Részemről undorítóan néz ki egy ilyen csaj. Kérdésem hogy ez bejön a férfiaknak?

Csak mert én semmi nőiességet nem látok ebben, konkrétan még a farkam sem állna fel egy ilyen rajztábla nőre.

Egyáltalán miért csúfítják el magukat ezekkel a tetoválásokkal a nők? Ez lenne a mai trend?

2020. aug. 9. 01:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

Az emberi ízlés bonyolult, és a szépség fogalma nagyon széles skálán mozog. Nincs olyan tulajdonság, aki ne tetszene valakinek. Sokan odavannak a dagadt nőkért, mások az anorexiásokért, vagy a kopaszokért. Én imádom az átlagnál izmosabb nőket, valakinek ez is undorító, mert ő az izomtalanokra gerjed. Ugyanez a kis mell vs. nagy mell, kis fenék, nagy fenék, szőke-barna-vörös, kék szem, barna szem, zöld szem, stb... Én sem vagyok annyira oda a tetkókért, de ha nincs túl sok, nem zavar, sőt, ha olyan a nő, hogy nem üt el a lényétől, még tetszik is.

Nem érdemes másokat győzködni a saját ízlésed felsőbbrendűségéről, mert a tiéd is ugyanúgy egy ízlés, mint a többieké. Aki szereti az agyonvarrt nőket, az majd köztük keresgél, te meg a többiek közt. Azért a nők 80% -a nem tetovált, szóval nem kell félned, hogy neked nem jut (emiatt).

2020. aug. 9. 03:31
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Biztos megbantotta szegényt egy tetovált nő.. :D
2020. aug. 9. 06:19
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom kérdező leesett e már: pusztán a véleményed miatt nem változik a világ, mert egyelőre nem te szrtad a spanyol viaszt. Szóval fejezd be a picsogást.

Neked el kell viselni a tetovált nőket, nekünk meg téged!

2020. aug. 9. 07:07
 14/21 anonim ***** válasza:
93%

Tudod nem minden ember aszerint éli az életét, hogy neked mi tetszik és mi nem :D

Nekem is van néhány tetoválásom, de nem "kézfejtől vállig", ahogy te írod, sőt, a combjaim sincsenek teletetoválva. Mikor csináltattam a tetoválásaimat, meg sem fordult a fejemben, hogy bejön-e a pasiknak. Az alapján döntöttem, hogy én mit szeretnék. Gyerekkorom óta tudtam, hogy szeretnék majd tetoválásokat, hülyeség lett volna kihagyni ezt az élményt az életemből csak azért, mert talán majd nem jön be néhány pasinak, akik közül sokan meg valószínűleg nekem nem jönnek be.

Nem zavar, ha egy pasi azt mondja, neki nem tetszenek a tetoválások, senki nincs kényszerítve, hogy randizzon velem, vagy bármelyik másik tetovált nővel. De amikor valaki arrogánsan elkezd panaszkodni, hogy hogy mernek nők olyan döntéseket hozni a saját(!) testükről, ami nekik személy szerint nem tetszik, na azzal rendesen fel leszet b...ni az agyam :D

Egyébként hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen, vannak pasik, akiknek ez bejön, nem is sejted mennyire. :D Nem baj, hogy te nem vagy ilyen, de egy kicsit vegyél vissza az egódból. Számtalan olyan nő van a világban, aki sosem szeretne tetoválást, randizz velük, nem is értem, mi a problémád.

2020. aug. 9. 10:10
 15/21 anonim ***** válasza:
8%
Csak a bűnözők és a cigányok tetoválják magukat, undorító cigány szokás.
2020. aug. 9. 10:30
 16/21 anonim ***** válasza:
19%

Azért van különbség e között:

[link]

És e között:

[link]

Na, utóbbi tényleg "elkeserítő" mert amúgy maga a csaj bejönne, de ennyire tele vart testtel már nem vonzó, az első viszont (mondjuk egy egész karos tetoválás) az szép, szexi, bejön.

2020. aug. 9. 10:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem jönne be.
2020. aug. 9. 11:10
 18/21 anonim ***** válasza:
90%

"3-4 éve sehol nem volt még"

Ez nettó baromság. Nem akarom neked bemásolni az egész Wikipédiát, mert az hosszú lenne, de olvasgasd nyugodtan, a tetoválás az ősidőkig visszanyúlik. És nem csak a férfiaknál, a nőknél is.

"Ezért kérdezem, hogy van olyan férfi (nem szűz kisfiú) akinek ez bejön. Mert mi másért csinálnának rajztáblát magukból a huszonéves nők?"

Nem, nincs. Senki az egész világon. Mindenki veled ért egyet, senkinek nincs egyedi ízlése, téged követnek vakul, az az általános az egész világon, amit te gondolsz. Miért is lennének különbözőek az emberek? Ugyan kérlek... Az meg nem is tudom, hogy inkább szánalmas, vagy nevetséges-e, hogy azt hiszed, hogy a nők a férfiak miatt csinálnak bármit is a SAJÁT testükkel. Megfelelni saját magunknak? Minek azt? Elvégre sokkal fontosabb, hogy egy gyakorin síró senki mit gondol rólunk.

"Egyébként ennek semmi köze a stílushoz meg a "kifinomult" ízléshez. Minden szart magukra varratnak a nők, csak hogy minél több és feltűnőbb legyen."

Ohh, hogy te így ismersz minden tetovált nőt, hogy tudod, hogy kinek milyen a stílusa, és azt is megállapítod, hogy nem ilyen? És még a tetoválások indíttatását is kitalálod. Öcsém, ahhoz képest, hogy utálod őket, elég sokat foglalkozhattál velük... Az meg, hogy kinek mi a "szar" és mi nem, azt mindenki döntse el saját maga. Mármint a saját teste felett, mert továbbra végtelenül alacsony intelligenciára utal így nyilatkozni más ember külsejéről.

Kár, hogy magyar a fórum, olyan szívesen beraknám az "it's 2020 no one cares what men want" csoportba, pont ilyen hozzád hasonló szánalmas, egoista pöcsökön szoktunk röhögni.

2020. aug. 9. 13:07
 19/21 anonim ***** válasza:
86%
Én csak ilyen nőkkel kezdek
2020. aug. 9. 14:23
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

A miniszterelnök útnak igaza van: [link]

A tetoválás undorító szokás.

2020. aug. 10. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!