Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan férfi akinek bejönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi akinek bejönnek ezek a rajztábla típusú divat tetovált nők?

Figyelt kérdés

Ez a tipikus kézfejtől vállig, meg mind a két combja.

Részemről undorítóan néz ki egy ilyen csaj. Kérdésem hogy ez bejön a férfiaknak?

Csak mert én semmi nőiességet nem látok ebben, konkrétan még a farkam sem állna fel egy ilyen rajztábla nőre.

Egyáltalán miért csúfítják el magukat ezekkel a tetoválásokkal a nők? Ez lenne a mai trend?

2020. aug. 9. 01:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
Már megint te. Nem lehetne végre lezárni annyival h ne foglalkozz velük? Nem a te izlésednek megfelelőek, kész pont. Miért kell erre a 6384825383. kérdést kiirni?
2020. aug. 9. 01:28
 2/21 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván vannak akinek ez jön be, de ezek szerint neked semmi dolgod velük. Ezért kár kérdést kiírnod.
2020. aug. 9. 01:31
 3/21 anonim ***** válasza:
69%

Nekem tetszhet! egy ilyen csajszi is. Nem fog csak ezért tetszeni, de nem is rontja el vele magát.

Ugyanúgy 0ról indul mint barki más. Ha különben szép nő, akkor szép kitetoválva is és kék hajjal is.

Az érdekes színű hajak pl nekem kifejezetten tetszenek.

2020. aug. 9. 01:33
 4/21 anonim ***** válasza:
81%

Istenem, megint kezded? Fogd már fel, hogy senkit nem érdekel az állandó picsogásod a tetovált nők miatt.

1.: Elég nagyképűnek kell lenned ahhoz, hogy elhidd, hogy az az általános, ahogyan te látsz bizonyos dolgokat, és csak mert neked nem tetszik, el se tudd képzelni, hogy másnak meg igen.

2.: Nem csúfítják el vele magukat, neked nem tetszik. Aki tetováltat, azt pont nem érdekli, hogy valami gyakoris nyomi mit gondol róla, a saját szemében ez nem elcsúfítás.

3.: Én elfogadom, ha neked nem tetszik, de minek foglalkozol azzal, ami nem tetszik? Ha nekem nem tetszik valami, akkor pont leszarom, arra fókuszálok, ami tetszik.

4.: Az előző pontnál maradva, elfogadom, ha neked nem tetszik, de miért érzed szükségesnek, hogy ezt mások tudtára add? Hidd el, senkit nem érdekel. Meg amúgyis elég gyökér dolog kérdezés nélkül ilyen stílusban véleményt mondani más ember külsejéről, amihez neked semmi közöd, és semmit nem árt vele se neked, se senki másnak.

2020. aug. 9. 01:34
 5/21 A kérdező kommentje:

Na! Tisztázzuk, én ebben a kategóriában még idén nem tettem fel kérdést.

Szóval a paranoiások akik itt élik a mindennapjaikat, kérem hagyják figyelmen kívül ezt a kérdést. Köszi.

2020. aug. 9. 01:41
 6/21 anonim ***** válasza:
79%
Te meg a tetkós nőket, köszi
2020. aug. 9. 01:48
 7/21 anonim ***** válasza:
76%

Tudod, célszerű lenne felfognod, hogy az emberek különbözőek, különböző ízléssel. Az egy dolog, hogy neked valami nem tetszik. De egy értlemes ember ezt felfogja, és nem azon fog habzó szájjal remegve kérdést kiírni, hogy "de ugye másoknak sem tetszik?" Mert ez egy buta, és primitív hozzáállás.

Azt is célszerű lenne megértened, hogy nem attól lesz valaki "nő", hogy neked, egy frusztrált random idegennek tetszik.

Attól, hogy valakinek ez a stílusa, ő nem lesz se több, se kevesebb. Nekem nem jön be. És? Attól még ugyanolyan nő, mint az, akinek egyetlen vonás sincs a bőrére varrva. Másnak meg ő tetszik, és az nem, aki nekem. Nabumm. És akkor mi van? Semmi. Ezen csak szellemi nyomorékok akadnak fenn, meg azok, akik ebben próbálják kiélni azon frusztrációjukat, hogy az életben senki nem nézi őket férfinek.

2020. aug. 9. 02:12
 8/21 A kérdező kommentje:

3-4 éve sehol nem volt még ez a trendi tetoválási kényszer a nőknél. Csak az utóbbi időben terjedt el mint valami vírus.

Ezért kérdezem, hogy van olyan férfi (nem szűz kisfiú) akinek ez bejön. Mert mi másért csinálnának rajztáblát magukból a huszonéves nők?

Egyébként ennek semmi köze a stílushoz meg a "kifinomult" ízléshez. Minden szart magukra varratnak a nők, csak hogy minél több és feltűnőbb legyen.

2020. aug. 9. 02:28
 9/21 anonim ***** válasza:
75%

Láttam már olyan széttetovált nőt, aki bejött. Az, hogy neked van valami tetkófóbiád, nem jelenti azt, hogy feltétlenül minden ilyen csaj ronda és igénytelen. Vannak, akik tényleg összhangban lévő, jól megcsinált tetkókat rakatnak ám magukra...

Engem az érdekelne, hogy téged szombat este egyáltalán miért érdekel férfiként, hogy másoknak bejönnek e azok a nők, akik neked nem?

2020. aug. 9. 02:49
 10/21 anonim ***** válasza:
84%

Szoval szerinted a nok kizarolag azert tetovaltatnak, mert masoknak akarnak tetszeni? 😂 erosen tetovalt nokent engem pont nem erdekel, hogy egy szamomra ismeretlen ferfi mit gondol a testemrol 😂

Lesz olyan akinek tetszem es lesz akinek nem, de ez nem volt sosem szempont amikor tetovaltattam, magamnak akarok megfelelni es ennyi.

Kerdesre valaszolva: nem erdeklodnek kevesebben miota tetovalt vagyok.

2020. aug. 9. 02:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!