Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korban lenne normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban lenne normális az első kapcsolat?

Figyelt kérdés

Szinte mindenkinek 16-17 évesen lesz először. Én meg itt vagyok 23 évesen és még senkim nem volt. Nem tudom hogy kell közeleni a lányokhoz.

Jó érzés lehet ha az embert szeretik minél korábban. Meg akinek 16 év körül már lesz valakije az nem aggódik azon hogy lesz e valakije egyáltalán az életben, meg sok rossz gondolattól megkíméli magát.

2020. aug. 8. 23:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ilyen, hogy normalis kor az elso szerelemre. Van akinek ovis koraban is van kis "szerelme", sokan altalanos iskolaban mar egyutt jarnak es vannak akiknek 20,30 eves korukban sem jön meg össze. Viszont ha szeretnel baratnot, ahhoz neked is tenned kell, udvarolj annak aki tetszik, ha visszautasit, akkor allj tovább. Esetleg a kulsodon javits kicsit, hogy felfigyeljenek rad a lányok es hogy tobb onbizalmad legyen, mert a kerdesbol kiderul, hogy itt van a bibi.
2020. aug. 9. 09:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A 11. nagyon jól mondja, de ha nem gond kiegészíteném. Sok pasinál és közepesen sok lánynál a hiba fejben van. Egy kapcsolathoz lelkileg is meg kell érni. Sokan hangoztatják,hogy 18 fölött, sok szülő nem engedi a lányát pasizni még egyetem alatt se (belefutottam ilyen lányba,mitomániát okozott nála)óvódás kortól tudni kell a másik nemmel megfelelő kapcsolatot kialakítani. Akik 4-5évesen óvodában tudnak csajozni,15év múlva sikeresek lesznek a lányoknál. Ennek csupán az az oka, hogy kicsi fejükben a lányokkal való ismerkedést pozitív élményként élik meg. Sokan viszont önbizalomhiányosak lesznek, mert csak azt látják egyes embereknek megy kapcsolat teremtés, nekik nem, ezt negatív élményként élik meg. Ha mégis akad valakijük nárcisztikussá válnak.

Egy negatív életunt céltalan ember nem kell senkinek sem, aki önmagát nem szereti, azt hogy szeresse más, aki önmagában nem bízik miért bízna benne más, miért bízna másban.

2020. aug. 9. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!