Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korban lenne normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban lenne normális az első kapcsolat?

Figyelt kérdés

Szinte mindenkinek 16-17 évesen lesz először. Én meg itt vagyok 23 évesen és még senkim nem volt. Nem tudom hogy kell közeleni a lányokhoz.

Jó érzés lehet ha az embert szeretik minél korábban. Meg akinek 16 év körül már lesz valakije az nem aggódik azon hogy lesz e valakije egyáltalán az életben, meg sok rossz gondolattól megkíméli magát.

2020. aug. 8. 23:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
1-es válaszoló, de vagy az éédes f@szom... -os hozzászóló?
2020. aug. 8. 23:15
 2/12 anonim ***** válasza:
te*
2020. aug. 8. 23:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Milyen hozzászóló? :D
2020. aug. 8. 23:19
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
25 Ez lenne a normális. Ha nem lenne ilyen korcs a világ.
2020. aug. 8. 23:20
 5/12 anonim ***** válasza:
33%

Amit én gondolok és ami a valóság az egy kicsit más.

Én azt gondolom, hogy az elsőnek olyan 17-18 éves kor lenne az ideális

A valóságban pedig az a nagy helyzet, hogy én már láttam olyan "párt" akik közül a lány volt 12 (!) a fiú 14 (!) ami nem normális dolog, ezt mindenki beláthatja

Tehát az átlag nagyjából a kettő között van valahol mondjuk 15-16 éves kor, a legtöbben szerintem ennyi idősen kerülnek először komoly kapcsolatba

2020. aug. 8. 23:24
 6/12 anonim ***** válasza:
18tól felfelé.
2020. aug. 8. 23:24
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

#6! 1996.ban 10 évesen kezdtük a 8 osztályos egyházi gimnáziumot. 7.-8.osztályban12-15évesként már alakultak "kapcsolatok". Kézfogás,közös programok,max egy nyelves csók! Semmi rossz nem történt abban a korban pont hogy le lehetett tenni a szerelmi élet alapjait. Az ilyen párok 1-1,5év után feküdtek le egymással,petting persze előfordult.

Ezt hívják diákszerelemnek.

Mára 34 évesen példás családanyák családapák.

2020. aug. 8. 23:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó persze, nem is vitatom, hogy van ilyen, hiszen én is ismerek ilyet már írtam is. Csak nem ez a normális. Tényleg nem. A te kis agyadat tele lehetett tömni hogy igen ez a normális, miközben nem.
2020. aug. 8. 23:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Élveztem,inkább jó hatással volt rám, önbizalom terén szorgalom terén magatartás terén.
2020. aug. 8. 23:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát még jó hogy élvezted, hiszen nem kicsi.
2020. aug. 8. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!