Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban lenne normális az első kapcsolat?
Szinte mindenkinek 16-17 évesen lesz először. Én meg itt vagyok 23 évesen és még senkim nem volt. Nem tudom hogy kell közeleni a lányokhoz.
Jó érzés lehet ha az embert szeretik minél korábban. Meg akinek 16 év körül már lesz valakije az nem aggódik azon hogy lesz e valakije egyáltalán az életben, meg sok rossz gondolattól megkíméli magát.

Amit én gondolok és ami a valóság az egy kicsit más.
Én azt gondolom, hogy az elsőnek olyan 17-18 éves kor lenne az ideális
A valóságban pedig az a nagy helyzet, hogy én már láttam olyan "párt" akik közül a lány volt 12 (!) a fiú 14 (!) ami nem normális dolog, ezt mindenki beláthatja
Tehát az átlag nagyjából a kettő között van valahol mondjuk 15-16 éves kor, a legtöbben szerintem ennyi idősen kerülnek először komoly kapcsolatba

#6! 1996.ban 10 évesen kezdtük a 8 osztályos egyházi gimnáziumot. 7.-8.osztályban12-15évesként már alakultak "kapcsolatok". Kézfogás,közös programok,max egy nyelves csók! Semmi rossz nem történt abban a korban pont hogy le lehetett tenni a szerelmi élet alapjait. Az ilyen párok 1-1,5év után feküdtek le egymással,petting persze előfordult.
Ezt hívják diákszerelemnek.
Mára 34 évesen példás családanyák családapák.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!