Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok nagyhasú, nagyfenekű lánnyal ?
10.
Az, hogy ezeket nem tartják be - sajnos nem mindig saját választás. Mivel a magyar emberek többségének élete kilátástalan, szomorú, így menekülnek előle. A drog se véletlen terjed szépen lassan (bár MÉG valóban legkisebb probléma, de lesz ez még így se) a többi szenvedélybetegség is ennek számlájára róható fel és adott embertől függ, hogy melyikbe esik bele. De valamelyikbe szinte mindenki, kivéve a boldog személyek. De arra szinte születni kell, olyan körülmények közé, olyan támogató családba ami a többségnek nem adatik meg.
13.
De akik "lent" vannak ott sokkal több az alkoholista, cigis vagy kövér ember. Miért? Mert máskülönben beleőrülnek a kilátástalanságba, főleg vidéken. És tényleg iszonyatosan őrjítő, én is ismerem ezt az érzést. Persze az alkohollal meg cigivel csak rontanak rajta. Én egy ideje már enni sem eszem sokat, fogyok is szépen lassan, de hát... a boldogság még mindig elérhetetlen. És ez a gond, leállhatnának a piálással, de nem lennének boldogok, ahogy most sem azok. Most persze elkábítják magukat ezekkel, de ez sem fog örökké hatni.
Amúgy bírom, hogy ilyenkor mindenki meg van győződve arról, hogy a vékony ember = egészséges, pedig ez sokszor nincs így. Sok vékony bagós-kávés embert ismerek, meg vékony alkeszok is vannak.
És olyan vékony emberek, akik zabálnak mint a disznó de nem látszik meg rajtuk, mert jó a genetikájuk. A családban is van ilyen. Nem sportol és tolja befelé a mekit meg a pizzát. A kávét úgy issza mint a vizet és nincs elhízva.
#15 senki sem mondta hogy vékony ember = egészséges ember. Azt mondták, hogy kövér ember = egészségtelen ember.
#12 mióta küldenek be bárkit erőszakkal a kocsmába / dohányboltba?
Annyi igaz, hogy az egészséges ételek drágák, de a kifejezetten egészségtelenek is legalább annyira, illetve valahogy cigire mindig jut pénz. Mozogni meg bárhol lehet ha vannak végtagjaid.
15.
Attól még a vékony alkat vonzóbb a legtöbb ember szemében, mint a kövér, túlsúlyos. Visszakanyarodva az egészség kategóriában a párkapcsolatokra.
16.
Nem érted, nem is értheted. Én sem értettem egészen addig amíg meg nem ismertem a kilátástalanság érzését. Ezt nem lehet még körülírni sem. És merem állítani, hogy a nagyon hülye szenvedélybetegeket leszámítva a többieknél ez a kilátástalanság-érzés az indíttatás, még a gazdagok esetében is. (Különösen azon középvezetőknél akiknek élete a rohanás, a pluszműszak és a túlóra - csoda, hogy beleőrülnek? Nem. És általában ki sem szállhatnak, mert valami hitelük van, vagy gyerekük akinek elvárásai vannak.)
Lehet az egész társadalmat antidepresszánsokkal kellene ellátni és akkor szépen eltűnne az alkohol-cigi-káros étel trió.
#18 tehát ha ismerem a kilátástalanság érzését akkor mégiscsak értem? És ha ennek ellenére nem vagyok szenvedélybeteg akkor hirtelen mégiscsak nekem van igazam?
De nem is ez a kérdés, hanem hogy pontosan ki is kényszerít kit arra hogy dohányozzon, amitől a dohányzás nem választás kérdése?
18.
Neked nagyon sokat kellene olvasnod itt, főleg a személyes életvezetés és a család témában. Hogy ne láss ennyire negatívan mindent és hogy ne hidd azt, hogy neked semmire nincs befolyásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!