Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összejönnétek olyan pasival, akinek otthon csak sportcsatornái vannak a TV-n (12 db), az összes többi le van tiltva, és nem is hajlandó soha mást nézni?
11 12. Miért, érdekesebb az, aki mesét, vagy filmet vagy kereskedelmi csatornát néz? Nem tudom ebből hogy lehet levonni ilyen következtetést.
Különben sem azt írtam, hogy egész nap a TV-t nézi, hanem hogy ha néz, csak sportcsatornák vannak nála. Ettől függetlenül, ha érdekli valami film, azt letölti netről és megnézi.
Engem nem zavarna. TV-ben kevés kivétellel én is csak sportot nézek: focit, kosárlabdát, néha F1-et.
Filmeket szinte mindig letöltjük, mert a tv-ben tele van reklámmal. Az zavarna, ha egy filmet nem lenne hajlandó velem megnézni, de hogy a tv-ben csak sportcsatorna van, az nem zavarna.
"Hát látod, itt ezek szerint mégis ez alapján válogatnak."
Hát nem, közel sem CSAK ezek alapján válogatunk. Ezer más kritériuma is van a párválasztásnak.
De mivel a kérdés erről szólt, nem válaszolhatjuk azt, hogy nem járnánk olyannal, aki nem eszi meg a húslevest, vagy kispárnán alszik.
Egy kis logika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!