Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összejönnétek olyan pasival, akinek otthon csak sportcsatornái vannak a TV-n (12 db), az összes többi le van tiltva, és nem is hajlandó soha mást nézni?
3. Szóval aki szereti tv-n (értsd: nagy kijelzőn) nézni a műsorokat, az nem ért az internethez? Mesélj még, kis barátom! Nyilván a 140+-os oled meg qled meg smart (okos) Tv-ket az öregasszonyoknak találták ki.
Internetezni meg TV-n is lehet (érdekes, mi)?
Szerintem meg annak kell bébiétel, aki még kis kijelzőn, laptopon vagy telefonon akar nézni valamit (vagy mert olyan csóró, hogy nincs pénze egy 3000 ft-os előfizetésre)!
3gas, most mekkorát mondtál :D képzeld, nekünk van tv-nk, de kábeltv nincs bekötve, netflix, hbo go meg youtube megy rajta. Mert nem szeretjük a laptop kis kijelzőjén nézni. Fura, mi? :D
Amúgy engem ez csak akkor zavarna, ha naphosszat ezeket bámulná. De akkor nagyon.
6.
Ezért kell a gép monitorjaként egy kisebb tévét használni. Egyesíti a TV képet és a sima gépezés élményét, de a tévében látható primitív reklámok és a műsorvezetők handabandázása nélkül. Igaz nem mindig van értelme, (Dr.)Nógrádi György előadásai például kép nélkül is elmennének, mivel ott a szöveg a lényeg, de egy sci-fi vagy szatíra film/sorozat már képpel az igazi.
Biztosan nem.
Eleget tűrtem ezt gyerekként apámtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!