Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, összejönnétek olyan pasival, akinek otthon csak sportcsatornái vannak a TV-n (12 db), az összes többi le van tiltva, és nem is hajlandó soha mást nézni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 8. 12:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Lehet ilyet csinálni? Wow. Nem tudom, én már vagy 20 éve nem nézek tévét, de a sport az különösen zavar. Nem lenne bennünk sok közös. Mármint én aktívan sportolok, de nézni.....ha van más összeillő témánk, közös érdeklődésünk az jó.
2020. aug. 8. 12:19
 2/21 anonim ***** válasza:
70%
Hozd már a söröm asszony! Kezdődik az eb mit szerencsétlenkedsz?
2020. aug. 8. 12:24
 3/21 anonim ***** válasza:
28%
Elvi kérdés, hogy nemtől függetlenül senkivel, akinek TV-je van. Csak öregasszonyok néznek tévét. Ha már az internetet se tudja használni 2020-ban, akkor kérdés, hogy az ételt meg kell-e rágni helyette.
 4/21 anonim ***** válasza:
69%
Nem befolyásoló, bár én mindig úgy voltam vele, hogy a sportot csinálni kell és nem nézni.
 5/21 A kérdező kommentje:

3. Szóval aki szereti tv-n (értsd: nagy kijelzőn) nézni a műsorokat, az nem ért az internethez? Mesélj még, kis barátom! Nyilván a 140+-os oled meg qled meg smart (okos) Tv-ket az öregasszonyoknak találták ki.

Internetezni meg TV-n is lehet (érdekes, mi)?

Szerintem meg annak kell bébiétel, aki még kis kijelzőn, laptopon vagy telefonon akar nézni valamit (vagy mert olyan csóró, hogy nincs pénze egy 3000 ft-os előfizetésre)!

2020. aug. 8. 12:36
 6/21 anonim ***** válasza:
69%

3gas, most mekkorát mondtál :D képzeld, nekünk van tv-nk, de kábeltv nincs bekötve, netflix, hbo go meg youtube megy rajta. Mert nem szeretjük a laptop kis kijelzőjén nézni. Fura, mi? :D

Amúgy engem ez csak akkor zavarna, ha naphosszat ezeket bámulná. De akkor nagyon.

2020. aug. 8. 13:00
 7/21 anonim ***** válasza:
0%

6.

Ezért kell a gép monitorjaként egy kisebb tévét használni. Egyesíti a TV képet és a sima gépezés élményét, de a tévében látható primitív reklámok és a műsorvezetők handabandázása nélkül. Igaz nem mindig van értelme, (Dr.)Nógrádi György előadásai például kép nélkül is elmennének, mivel ott a szöveg a lényeg, de egy sci-fi vagy szatíra film/sorozat már képpel az igazi.

2020. aug. 8. 13:06
 8/21 anonim ***** válasza:
48%
Nem.
2020. aug. 8. 13:09
 9/21 anonim ***** válasza:
71%
Nem költöznék oda hozzá az biztos :)
2020. aug. 8. 13:10
 10/21 anonim ***** válasza:
67%

Biztosan nem.

Eleget tűrtem ezt gyerekként apámtól.

2020. aug. 8. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!