Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet élőben könnyen ismerkedni?
Egyetemista lány vagyok és szeretnék ismerkedni emberekkel de momentán azt érzem meg vagyok picit lőve.
Persze az egyetem jó hely arra hogy új embereket ismerjek meg, sokat meg is ismertem, de nem alakult ki senkivel semmi (aki tetszett neki barátnője volt tehát nem játszik)illetve az utóbbi időben ugye nem is volt rendesen egyetem. Interneten pár napja regisztráltam fel a tinderre de sokat nem várok tőle és valahogy olyan nagyon direkt húspiac jellege van ami nekem annyira nem fekszik.
Plusz élőben szerintem sokkal jobban ki tudom magamat fejezni. A baráti társasággal az a baj hogy főleg lánybarátaim vannak de amúgy meg viszonylag fixek az emberek, akiket barátok kapcsán ismertem meg (nem sok) velük se alakult ki semmi. Nem volt senkivel semmi probléma csak nem olyan típusok akik nekem inkább tetszenek. Félreértés ne essék nincsenek toronymagas elvárásaim, csak nekem inkább a 24-27 éves korosztály szokott tetszeni inkább, ez a pár ember meg sok esetben nálam is fiatalabb volt.
Szóval a kérdésem az lenne hogy lehet személyesen ismerkedni? A "bárhol"-t kicsit specifikáltabban.
Vagy akár konkrét szituációt is mondhattok hogy hogyan.
Nincs bajom az egyetemi társaimmal. Sőt ott is vannak olyanok akik tetszenek de ők sok esetben nem az én évfolyamomra járnak vagy nem ismerem őket, nincs közös óra.
20 éves vagyok, szerintem 4-5 év egyáltalán nem sok.
Nem is feltétlen a kor a lényeg, inkább csak azt vettem észre magamon az elmúlt időben hogy inkább ez a korosztály tetszik sokszor személyiségre is. Ez nem tudatos. Ha találkoznék valakivel akivel nagyon érzem a kémiat es mondjuk 22, nyilván nem pattintanám le csak a kora miatt.
De továbbra is egyetemen konkrétan? Harmadéves leszek ősztől és azt tapasztalom hogy egy előadáson vagy órán viszonylag nehéz. Csak úgy.
Max az olyan órákon lehet ahol csoportban kell dolgozni de ezeken az órákon nagyrészt már ismerem az embereket.
Najó de írtam is hogy ne azt írjátok hogy bárhol.
Persze, ez adott hogy bárhol.
De most arra gondolok hogy adott esetben egy kavézóban/bárban hogy lehet konkrétan. Vagy valaki egyeb közterületen. Mi az a szituáció.
Csak úgy random emberekhez odamenni hogy szia jól nezel ki eleg fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!