Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportoló nők, sportoló férfit keresnek párnak?
9: leírtad a sógorom 😂😂😂
(7 vagyok)
#9 ennek az is lehet az oka, hogy tömegelési szakaszban nem nagyon kardiózhatnak a testépítő élsportolók legjobb tudomásom szerint. Illetve szerintem nekik elég sok terhelést kap a térd, nem jó az, ha ennyi stressznek teszed ki.
De természetesen az is, hogy első sorban egy esztétikai sportról van szó.
# 14
Ebben lehet valami. Csak olyan rossz amikor egy olyan 1 órás kis könnyed hegyi túrát sem akar amit abszolút antisportemberek is végigcsinálnak. :D
Igen legyen kicsit sportos,adjon magara. Nem szulseges h kigyurt legyen,de se kover e nyamnyila.
Heti 1v 2 szer jarjon le edzeni.Es ott ne csak a telojat nyomogassa. Ha olyan párom van aki nem.sportol elfogadom de ha sportol annak jobban örülök.
Saját példám alapján nem.
Én lőni járok, hobbi szinten, de nem vagyok ilyen gyúrós - futós - szörfözős - ... sportember. Ez a kis idomtalan testemen is látszik. 10-ből 6 csajom mégis sportos, sőt sportoló volt.
És ÉN, azt látom, hogy a legtöbb fullos sportolócsaj nem csóró sportolókkal kezd, hanem aki meg tudja fizetni, hogy fullos csaja legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!