Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg csak a külső számít vagy a jó anyagi helyzet?
Belsőre egy igazi álompasi lennék mondhassuk hogy a legnagyobb alfa a világon és nem veképzelt vagyok csak tudom.
Mivel a külsőm gyenge egy nő sem néz rám és mivel pénzem sincs ha rám nézne sem sokat érnék vele mert úgyis elhajtana hogy fúj egy semmire kellő vagyok aki a szüleivel él.
Igaz ha vonzó izmos pasi lennék szexre sok nő jönne mert ismerek egy ilyen fickót és egy hónap sem telik el ne vigyen ágyba egy új nőt.
Na de akkor miért mondjátok, hogy a belső számít? Ha az számítana abban verhetetlen vagyok. F/29 és szűz.
mond csak hogy lehetsz belsőre álompasi mikor
semmirekellő vagy a szüleiddel élsz és 29 vagy... gondolom munkád sincs... ez pont azt jelenti hogy belsőre is egy trash vagy... sőt valszeg a külsőd jobb mint a belsőd ahogy előttem írta valaki :D
sosem leszel te izmos pasi mert lelkileg vagy nagyon gyenge! az is maradsz csicskahuszár!
én pl nagyon jóképű vagyok izmos okos jó végzettségem van de még sincs nőm :DDDD
persze nem olyan okokból mint amiért neked nincs hanem mert nagyon megválogatom a partnerem mert egy rendes normális barátnőt akarok akivel minőségi időt tölthetek nem csak a szex szex meg a szex...
hanem pl főzés akár vagy művészeti,- tudományos kiállításra menni meg hasonlok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!