Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a módja, hogy megszerezzek és meg is tartsak egy lányt?
Nem kölyök vagyok már hanem 30, de nem volt komoly kapcsolatom még, hanem csak bulikban meg fesztiválokon jópár alkalom.
Véget akarok vetni annak az időszaknak, amikor haverral olyat versenyeztünk hogy ki dug meg több csajt egy éjszaka alatt.
Lenne most valaki akinek tudom hogy tetszek, és akar tőlem valamit, nekem is tetszik.
Csak nem igazán tudom milyen valakivel együtt mászkálni, elmenni együtt valahova, fogni a kezét stb. Én úgy érzem nem nekem való ez... Fog ez változni?
"Véget akarok vetni annak az időszaknak, amikor haverral olyat versenyeztünk hogy ki dug meg több csajt egy éjszaka alatt."
Eddig olvastam, már itt látni, hogy hulladék vagy:D
Ahhoz is életképtelen vagy 30 évesen, hogy egy értelmes párkapcsolatot kialakíts bárkivel is.
Első és legfontosabb kérdés:
Vágysz egy monogám, tartós párkapcsolatra, annak minden szépségével és nyűgjével együtt, vagy csak a társadalmi elvárás zakatol a fejedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!