Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell egy nővel nőként bánni, mit jelent ez a
sablonos szöveg?
Figyelt kérdés
Sok azt mondja, hogy azt szeretnék ha nőként bánánnak vele, de hogy mit jelent ezt azt, hogy a fenébe fejtse meg a férfi, mikor szinte minden nő fejében ezt más és más dolgot jelent?
Ezt írják a társkereső oldalak bemutatbkozó szövegeibe.
Nem egyértelmű sokak számára, hogy ha egy férfi nőt kerese akkor nőként szeretne bánni vele? Vagy mi a fenét jelent ez?
Vicces, hogy a sok sérült pasi idehányja a hülyeségeit és egymást pontozza fel. Ha egy nő leírja, mit ért ez alatt, az meg nulla pont.
2020. aug. 3. 12:25
12/21 anonim válasza:
De egyik sem írja le...
Csak értelmezhetetlen "bullshit" szöveget tolnak. Annó amikor a csajom dobott megkerdeztem tőle, hog mégis miért érte meg félrekúrnia és pont ilyen tipikus semmit se jelentő szöveget hablatyolt...
2020. aug. 3. 12:35
13/21 anonim válasza:
11 Neked talán tetszene egy olyan pasi, aki határozottan megy a maga útján, téged meg le se sz.r? Vagy egy olyan, aki mindenben kikéri a véleményed? A legtöbb nőnek az első bunkó, a másik "férfiatlan". Az ideális, ha a pasi eljátssza, hogy határozottan és saját akaratából azt szeretné, amit a nő.
2020. aug. 3. 12:37
14/21 anonim válasza:
Rohadt egyszerű: tiszteljed. Ennyi.
2020. aug. 3. 12:55
15/21 anonim válasza:
Feltéve, ha ő is tisztel téged. Ellenkező esetben rosszul fogsz járni. Ez fordított nemekkel is igaz.
2020. aug. 3. 13:02
16/21 A kérdező kommentje:
Én ebben az "azt szeretném ha nőként bánánnak velem" szövegben csak a burkolt testiséget érzem ki. Ugye értitek, hogy mire gondolok, nekem csak a testiség és a szeretkezés iránti vágy jön le esőkörben.
Szerintem ezt lehet inkább ezt kellet volna mondani a nőnek a vágyával kapcsolatban, hogy: "azt szeretném ha nőként bánánnak velem az élet minden területén" ebből már érthető így egész pontosan, hogy mire vágyik és az, hogy normális férfi és nő közötti párkapcsolatot szeretne és élettársat keres, nem "csak egy férfit".
2020. aug. 3. 13:24
17/21 anonim válasza:
Ötös válaszoló voltam. Én ebben nem érzek testiséget, hanem az élet minden terültére értem. De azért mert ezt így nem teszik hozzá, még érhetik így is. Ezek a dolgok amiket itt egyesek összehordtak, kész ostobaság. Ne keménykedjen és ne legyen tutyimutyi de ennek semmi köze ahhoz, hogy nőként bánjon velem, hanem a legyen férfias kategória.
2020. aug. 3. 14:07
18/21 anonim válasza:
Hogyan kell nőként bánni valakivel? Először is legyél szerinte jóképű, hiszen azt ő se akarja, hogy csúnya férfi bánjon vele nőként. Másodszor is legyél a jóképűség mellé határozott és okos, hogy meglegyen a mentális stabilitás felé. Harmadszor pedig kúrj eszetlenül jól. Ennyi.
2020. aug. 3. 15:03
19/21 anonim válasza:
Utólsó leírta helyettem is. Ja és még annyi, keres jó sokat, nem árt egy kocsi és vállalkozás hogy biztonságba érezze magát nőiessége gyanánt. Ha ez megvan, és tartod a szinted a jó szexben is, nem lustálkodsz hétvégenként elviszed ide-oda renszeresen, mellette évegig tartod a határozott férfit, az istennek se fog elhagyni.
2020. aug. 3. 15:58
20/21 anonim válasza:
Le kell térdeltetni, hogy alázatot tanuljon és be kell tömni a száját, ha kinyitja. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!