Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hetero férfiak, ti mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero férfiak, ti mennyire fogadjátok el, ha a nő akivel ismerkedtek férfi lenne?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy nagyon helyes rendes pasival, csak nőnek adtam ki magam, mert így van csak esélyem sajnos meleg férfiként. Nagyon sokat beszélgetünk, írunk egymásnak egész éjjel már 2 hónapja, valami több kialakult, viszont már nagyon akar találkozni így holnap találkozunk..remélem lesz több is szemet huny majd a nemi különbségek felett
2020. aug. 3. 11:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem szép dolog...
2020. aug. 3. 12:03
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Normális vagy?
2020. aug. 3. 12:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Amint megtudnám azonnal letiltanálak, és ez még a közelében sincs annak, amit érdemelnél.

Egy heteró (!!!) férfinek nem fogsz kelleni, sőt, egy melegnek se kellenél egy ilyen hazugság után. Teljesen jogosan, ugyanis ez egy kifejezetten undorító és gerinctelen viselkedés.

2020. aug. 3. 14:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mond, hogy kamu. Én nem vagyok a verekedés híve, de ha igaz, akkor remélem leüt a pasi. Mégis, hogy gondolod, hogy egy hetero férfi a karjaidba omlik, mindent elnézve?
2020. aug. 3. 14:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Igazából 4 eset lehetséges:

1. Kaphatsz olyan reakciót is, mint amit itt fentebb előadott 1-2 ember. Erősen homofób reakciót. Megverne, mert meleg vagy. Nem azért, mert hazudtál neki, hanem mert meleg vagy és bepróbálkoztál nála!

2. Egy fokkal jobb, bár még mindig elég rossz, ha megver, mert hazudtál neki, függetlenül attól hogy meleg vagy. Ez érthetőbb, és "logikusabb" reakció, csak továbbra is csúnya kimenetelű.

3. Amit tőlem is kapnál. Nem lenne belőle probléma, békésen, de elválnának útjaink. Talán barátok maradhatnánk.

4. Legjobb lehetőséged, hogy esetleg bi- vagy pánszexuális az illető és így is összejönne veled.

TANÁCS:

Szerintem most először csak puhatold ki a dolgot. Valahogyan hozd fel az LMBTQ témát, beszélgessetek róla, tereld lehetőleg a sima "meleg" területre a beszélgetést, említsd meg, hogy te barátságosan állsz hozzájuk.

Akár felhozhatod azt is, hogy "Egyébként én is voltam már nővel, nem olyan rossz az, akár még az is lehet, hogy bi vagyok (poénosan). Te voltál már, vagy gondoltál már rá, hogy férfivel kipróbáld?"

Ha egy 15-20 percig el tudtok ezekrő dumálgatni, akkor meg fogod tudni állapítani, hogyan reagálna.

Ha úgy érzed agyonverne amikor meglát és megtudja, akkor még így, hogy nőnek gondol, valahogy finoman szakítsd meg az ismerkedést!

Ha úgy gondolod, hogy elfogadná, vagy legalábbis békés lenne, akkor menj bele a találkozóba, beszéljétek le, hogy milyen ruha lesz rajta és pontosan hol találkoztok, te pedig érkezz késve, és ha élőben mégis egy durva külsejű, kopasz, tetkós, hegyomlás méretű gigaparaszt, akkor oda se menj!

Ha kedvesnek tűnik akkor pedig menj oda, és reménykedj, hogy okés lesz!

2020. aug. 3. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!