Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknek a belső értékek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek a belső értékek számítanak állítólag, akkor miért nem lehet ismerkedni ezen az oldalon nőneműekkel, csak trollokkal?

Figyelt kérdés
Van már ismerkedés kategória is... De teljesen mindegy, nők egyáltalán nem válaszolnak (mert nyilván troll férfiak vannak akár a kérdezők, akár a válaszolók között), miközben ha meg nőnek adja ki magát az ember, akkor 10-20-30 privát üzenetet kap 1-2 napon belül.

2020. aug. 3. 03:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Velem ismerkedtek már itt, ezen az oldalon, de akit nem találok belsőleg megfelelőnek, azaz unalmas és buta, azt elhajtom. A többség ilyen. Odáig, hogy hogy néz ki, sokszor el sem jutunk.
2020. aug. 3. 08:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez csak a felhasználókon múlik, mikor fog értelmes mederbe menni a dolog. Jelenleg szerintem az 8-18 év közöttiek vannak túlsúlyban, így nem fog változni egyhamar.
2020. aug. 3. 08:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Más az, ha arra a kommentelőre írsz rá, aki azt írta a válaszában, hogy "3 éve magányos vagyok, nagyon szeretnék párt, 25-35 éves budapesti férfiak írjatok!" és más, ha arra, aki valami teljesen random témában írt, pl "én minden csütörtökön paprikás krumplit főzök vacsorára. 28/N". Az első tulajdonképpen felajánlkozott, a második egy szóval sem írta, hogy akarna ismerkedni.
2020. aug. 3. 09:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért nem raksz fel egy tindert ahol mindenki párt keres?
2020. aug. 3. 09:19
 15/15 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem társkereső, de társat mindenhol lehet keresni. Csak a magam nevében beszélhetek, én nem szoktam senkit zaklatni és bunkó sem lenni.

Jöttek már nekem is (női regekre) péniszes képek meg alpári stílus, de azt tovább kell lapoznom. Fordítva még ennyi sincs.

Tindert (sem semmilyen mást) meg azért nem rakok fel, mert ettől a felszínességtől felfordul a gyomrom, hogy jobbra-balra húzással döntik el az emberek néhány kép alapján, hogy egyáltalán adnak-e esélyt az ismerkedésnek.

Az internetes társkeresők ötvözik azt a két dolgot, amit a legjobban gyűlölök a világon. Az egyik, ha valakit külső alapján ítélnek meg anélkül, hogy megismernék, a másik meg, hogy interneten mindenki azt ír magáról vagy azt mond magáról, amit akar.

Meg egyébként sem osztok meg magamról semmit az interneten, még Facebookom sincs.

2020. aug. 3. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!