Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi aki szerelmes tud lenni egy kövér nőbe, és nem csak beéri vele?
Rajtam plusz 10kg van. A gyakoris pasik szerint, az itteni hozzászólásaik alapján undorító, "még bottal sem" kategória lennék. A valóságban pedig megfordulnak utánam a pasik, imádják a melleim, jól érzem magam a bőrömben, sportolok, kb max 5kg-t adnék le, hogy laposabb legyen a hasam, de ennyi. A párom pedig kifejezetten szereti gyürkészni a pocim. Remélem, hogy nem megalkuvásból van velem, mert ne pazarolja az időmet 😅
Amúgy meg több vagyok, mint a testem. És a párom is. Nyilván ez is fontos, de.. hízni, fogyni, kopaszodni, őszülni, öregedni, izmosodni, plöttyedni, frizurát, szakállt, öltözködési stílust lehet változtatni, és változni is fog. Szerintem ezerszer többet számít, hogy hogyan viszonyulunk egymáshoz, figyelünk-e egymásra, türelmesek, toleránsak, odaadóak, gondoskodóak vagyunk, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!