Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha itt vagyok 23 évesen, és még egy kapcsolatom se volt?
Mielőtt még valaki azzal jönne, hogy nem maradtam még le semmiről: DE IGEN, LE VAGYOK MARADVA MINDENNEL! A szexszel, a csókkal, a párkapcsolattal, mindennel.
Nálam senki nem kezdeményezett soha, így mindig én kezdeményeztem, aminek az lett a vége, hogy vagy elhajtottak egy "kedves lánynak tűnsz, de.." kezdetű szöveggel, vagy jöttek azzal, hogy van barátnőjük, aztán 10 perc múlva már egy másik csajt fűzött, és volt olyan, hogy csak simán a képembe röhögtek és nevetség tárgyává tettek. Van egy lány baráti társaságom, akikkel el szoktam menni néha-néha bulizni, ott sose jött hozzám senki oda, csak a barátnőimhez, én nem érdekeltem őket. Suliba is mindig csak besztattak.
Tapasztalatlan vagyok kapcsolatok terén és annyit tudok a szexről mez a párkapcsolatok terén, amennyit a bárátnőim elmondtak vagy amit a neten olvastam. Ez még elmenne, ha lennék 15-16 éves, de 23 éves vagyok, 2 hét múlva 24.
Most tegyük fel odajönne hozzám egy pasi, jól meglennénk, elbeszélgetnénk, meg minden. Erre elmondanám neki, hogy hát figyelj, itt vagyok 24 évesen, nem volt még párkapcsolatom, még csókolózni se csókolóztam. Milyen lenne már az? Nagyon gáz lenne, mert az is. El lett csaszve az életem, mert még egy fogyatékos is talál magának párt, csak én nem.
Kínos, hogy én még 23-24 évesen még csak csókolózni se csókolóztam.
Majd fogtok jönni az olyan szövegekkel, hogy majd akkor jön, amikor nem számitasz rá. Könyörgöm, meddig várjak még? Már az is kérdéses, hogy 30 előtt elvesztem-e.
Neten nem fogok ismerkedni, nem kellenek ajánlatok!
Tudod, mi a gáz?
Siránkozol annyit, amilyen terjedelembe már a Bűn és Bűnhődés rövid tartalma is beleférne, majd te magad jelented ki, hogy nem vagy hajlandó ismerkedni.
Akkor mi a jó fenét akarsz?
Nem az a baj, hogy szűz vagy. Dehogy, sőt!..
Nem is az, hogy nem csókolóztál. Ez még aranyos is.
Hanem ez az ellenséges hozzáállás, amivel zsigerből kizárod, hogy bárki rádtaláljon.
Mellékesen jegyzem meg: tudod, az interneten is ugyanazok az emberek vannak, mint az utcán, a boltban, a villamoson, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!